Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu, din nou în brațele lui Dani Oțil
Mihaela Rădulescu, din nou în brațele lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu, din nou în brațele lui Dani Oțil

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au reîntâlnit pe platorurile de filmare, prilej de bârfe și de ironii fine, dar și de îmbrățișări fierbinți.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de ieri, i-a adus, din nou, față în față, pe Dani Oțil și Mihaela Rădulescu.

Cei doi au fost vizibil emoționați și au vorbit pe un ton mai mult decât cordial. Îmbrăcată într-o rochie roșie sexy, diva l-a îmbrățișat pe Dani.

„Este un moment ușor stânjenitor pentru mine, cel puțin. Nu am știut că această emisiune este atât de complicată. Colegii au venit cu această propunere, acum nu multe zile. Înțeleg că am fost întrebat când au fost biletele de avion deja luate. Urmează un moment istoric de televiziune”, a spus Dani Oțil, căruia Răzvan Simion a vrut să îi pună un brațe un buchet imens de flori, ca să i-l ofere Mihaelei Rădulescu.

 „Un moment intens, din toate punctele de vedere. Noi nu ne-am mai văzut față în față de mai bine de doi ani”, a mai spus el.

Dani Oțil a prezentat-o pe Mihaela Rădulescu drept „singura divă pe care o cunoaștem la televizor, dar singura”. Cei doi s-au îmbrățișat, iar Răzvan Simion i-a oferit buchetul de flori – iriși, Mihaelei Rădulescu.

 

Cu cine s-a consolat după divă

Evenimentul zilei a scris, la jumătatea lunii noiembrie, despre relația pe care Dani a avut-o, după Mihaela Rădulescu, cu Diana Senteș.

Aceasta și-a început ascensiunea în lumea show-bizului în urmă cu doi ani, pe vremea când era iubita lui Dani Oțil, și a atins apogeul anul acesta, când frumoasa antrenoare de fitness a participat la Exatlon, reality show-ul difuzat de Kanal D.

Ea a reușit să îl facă pe Dani să treacă peste despărțirea de Mihaela Rădulescu până într-o seară, când Dani a plecat acasă de la un eveniment de mână cu o tânără focoasă și neliniștită, Rodica Ionescu pe numele ei, PR de meserie. Momentul despărțirii nu a fost deloc unul ușor pentru fosta Miss Boboc. „Am plâns mult, a fost un moment foarte greu”, a povestit Diana.