Mihaela Rădulescu are peţitoare la Monaco

Mihaela Rădulescu are peţitoare la Monaco

Vedeta strămutată în sudul Franţei povesteşte în revista "Unica" despre prietenele ei din principatul monegasc, care n-o văd cu vreun bărbat şi îi aranjează întâlniri, doar-doar şi-o găsi perechea.

Mihaela Rădulescu a acceptat să figureze din nou pe coperta revistei "Unica"", în numărul de mai, cel care marchează şi relansarea publicaţiei. Vedeta este la fel de exuberantă, tonică şi în aceeaşi formă fizică de invidiat. A petrecut un weekend la Azuga, unde a fost invitată, alături de alte vedete şi ziarişti, la Raliul Divelor.

Raluca Hagiu, redatorul-şef "Unica", i-a fost copilot, ocazie numai bună să afle ultimele noutăţi despre vedeta de televiziune. La escapada montană a luat parte şi Dani Oţil, iubitul Mihaelei, ridicat ad-hoc la rangul de "asistent tehnic“. Povestea lor de dragoste e la fel de solidă, chiar dacă se desfăşoară pe ruta Bucureşti-Monaco.

După ani buni în care a fost nelipsită de pe micile ecrane, Mihaela Rădulescu s-a retras pe Coasta de Azur, unde ocupaţia de mamă îi "mănâncă“ aproape tot timpul. Proiectele profesionale şi-au pierdut prioritatea în faţa educaţiei lui Ayan, fiul ei de 6 ani, elev la International School of Monaco, şcoală cu educaţie bilingvă, engleză-franceză, pentru copii între 3 şi 18 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar tot Ayan este cel care a ajutat-o pe mama lui să-şi f acă repede cunoştinţe şi, mai apoi, prietene, printre celelalte rezidente din principatul monegasc – femei bogate, dedicate în totalitate creşterii copiilor lor, cu soţi sau foşti soţi care le asigură un trai fără griji acolo. Mihaela iese cu ele la masă de câteva ori pe săptă mână, ocazii cu care au început şi "meciurile întâlnirilor aranjate“.

"Problema majoră este că toate prietenele mele vor să mă mărite. Acolo, toate sunt ca mine, fără jumătate, cele mai multe sunt femei divorţate. Pe cele două-trei care nu sunt măritate le conservăm bine, că sunt o specie mai rară. Şi cum are cineva un prieten neînsurat, brusc apare la masă. De multe ori s-a întâmplat să-mi dau seama că a fost adus un astfel de prieten pentru mine. Ele ştiu că am un iubit, mai vorbim despre asta, dar dacă mă văd şapte zile din şapte fără partener, se simt datoare. Sunt aşa de ciudate şi funny întâlnirile astea… Eşti doar tu cu o prietenă la masă, apoi mai apare un tip, ea zice că se duce să dea un telefon şi dispare juma de oră… Mă-ntreb ce-o fi în capul bietului om sau ceo vrea el de la mine, că eu nu vreau nimic de la el. Şi a rămas o glumă între noi, fetele, «măi, sigur mergem numai fete sau mai apare vreun tip?». Dar e o metodă de agăţat destul de elegantă“, povesteşte amuzată Mihaela despre cea mai nouă "provocare“ căreia trebuie să-i facă faţă.

Dar ea n-are ochi decât pentru Dani, bărbatul care a cucerit-o în urmă cu doi ani cu clătite şi stafide, după cum povestesc cei doi.

  • Citiţi despre cum are de gând Mihaela Rădulescu să revină în atenţia publicului din România în revista "Unica", relansată odată cu numărul de mai, pe care îl găsiţi de azi pe piaţă.