Dani nu este nicicum motivul divorţului meu“, a declarat ieri Mihaela Rădulescu, care a fost fotografiată ieşind din apartamentul colegului ei de Antenă, Dani Oţil (unul dintre prezentatorii matinalului „Neatza, cu Răzvan şi Dani“), la numai câteva zile după ce a fost pronunţată oficial separarea de cel căruia i-a fost soţie patru ani, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.
 
„Dani e un om la care ţin, pe care îl respect şi-l admir din aceleaşi motive ca şi voi, puse peste altele, care ne privesc strict pe noi doi“, a mai spus ea, precizând: „Vă rog să înţelegeţi, am un copil şi un ex-soţ pe care-i respect şi îi iubesc prea mult ca să mă apuc să dau detalii despre viaţa mea cu alt bărbat“.

„Nu mi-am povestit vreodată viaţa personală. Nu sunt genul meu şi asist neputincioasă la dezmăţul de păreri şi detalii pe care alţii şi le închipuie. Vreau doar să trăiesc, să iubesc şi să mă bucur că sufletul meu nu se plictiseşte şi nu e singur. Fără paradă de detalii şi fără prea multe explicaţii“, adaugă Mihaela.
 
Parada de detalii personale

Mai noua decizie de a păstra discreţia vine după ce Mihaela (39 de ani) şi-a povestit pe larg şi cu multe detalii viaţa alături de Dani (28 de ani) într-un interviu, spune ea singurul pe această temă, acordat ziarului „Ring“.

Întrebată dacă şi-a petrecut noaptea precedentă la Dani, Mihaela a răspuns, râzând, că da, după care a simţit nevoia să adauge: „Ştiu că pare o relaţie ciudată. (…) Dani a apărut în viaţa mea mult timp după ce eu şi soţul meu ne-am despărţit. Lumea înţelege, sper, că-mi asum tot ce fac. Îmi era foarte uşor să nu vin în faţa blocului lui Dani, să evit să mă vedeţi voi, ziariştii. (…) Ne ştiam dinainte, de când erau la Naţional TV. Apoi au venit la Antenă. Probabil că, la un moment dat, ne-am dat seama că ne placem“.

Mihaela spune că ea şi Dani au multe pasiuni în comun, de la sporturile cu motor, până la anumite „calităţi ale lui, care s-au împrietenit foarte bine cu ale ei“. Legat de diferenţa de vârstă, Mihaela precizează: „Privim relaţia dintre noi doi ca pe una dintre un bărbat – nu un puşti – şi o femeie – nu o femeie mai în vârstă. Când ne întâlnim, nu ne punem buletinele pe noptieră. (…) Nu mă interesează ce părere au alţii despre relaţia mea şi nici cum se vede din afară“.

„O telenovelă naţională“

„Viaţa mea e o telenovelă naţională“, admite Mihaela, amintind că a apărut alături de Dani la diverse evenimente publice. Zvonuri cu privire la această relaţie, într-adevăr deloc ascunsă, au circulat de câteva luni, inclusiv pe holurile Antenei 1, însă fiind prea făţişă, mai toţi au fost tentaţi să creadă că este vorba, de fapt, de o acţiune de PR. „Ce rost ar avea să vă povestesc despre cum trăim şi cum ne iubim? E doar povestea noastră“, încheie Mihaela, adăugând că, la rândul său, Elan are dreptul să-şi trăiască viaţa cum doreşte, respectând, totuşi, setul de „convenţii cu privire la copil“, micuţul Ayan, în vârstă de 4 ani.

Fostul soţ al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, spune că nu ştia nimic de această relaţie. „Nu am habar şi nu sunt în măsură să comentez subiectul, pentru că Mihaela nu mai e la mine pe inventar. Nu ştiam de poveste şi nu acesta a fost motivul de divorţ. Nu mă interesează viaţa particulară a fostei mele soţii“, a declarat el.
 
Elan Schwartzenbergom de afaceri, fostul soţ al Mihaelei: "Nu sunt în măsură să vorbesc, pentru că Mihaela nu mai e la mine pe inventar. ’"