Ballack s-a întors la Bayer Leverkusen

Ballack s-a întors la Bayer Leverkusen

Michael Ballack, mijlocaşul şi căpitanul echipei naţionale a Germaniei, care a ratat însă turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud din cauza unei accidentări, a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu gruparea Bayer Leverkusen, informează Deutsche Welle.

Fostul jucător al lui Chelsea Londra în vâstă de 33 de ani s-a întors pe BayArena, la clubul care l-a consacrat şi la care doreşte să-şi încheie prodigioasa sa carieră de fotbalist. După grava accidentare suferită în finala Cupei Angliei, care l-a făcut să fie doar spectator la „Cupa Mondială” din Africa de Sud, căpitanul naţionalei germane a trecut prin momente grele, dar între timp a început cu antrenamente uşoare.

"Ballack este mai mult decât un jucător de fotbal. Pe lângă calităţile sale de fotbalist, el este şi un excelent lider de echipă. Avem o formaţie tânără, dar şi câţiva jucători experimentaţi, însă Michael Ballack este omul de care aveam nevoie", a spus directorul sportiv al "aspirinelor", Rudi Voller.

Ballack, care a mai jucat timp de trei sezoane la Leverkusen (1999-2002), alături de care a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută însă în faţa lui Real Madrid, îl va înlocui în echipa pregătită de Jupp Heynckes pe Toni Kroos, care se va întoarce la Bayer Munchen, de unde a fost împrumutat pentru sezonul trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai multe informaţii despre transferurile efectuate în această vară în Bundesliga găsiţi pe Deutsche Welle.