Metrorex prelungeşte programul de circulaţie a trenurilor

Metrorex prelungeşte programul de circulaţie a trenurilor

Compania Metrorex prelungeşte, cu o oră, pâna la 24.00, programul de circulaţie a trenurilor în fiecare vineri şi sambătă, începând din 25 aprilie, informează Mediafax.

Programul de circulaţie se va prelungi până la 24.00, vineri şi sâmbătă, ceea ce înseamnă că staţiile de metrou vor fi deschise, de fapt, până la 1.00, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

"Ultimele trenuri cu călători vor pleca din staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2 către staţiile terminus ale magistralelor la orele 0.30, aceste trenuri având legături în staţia Basarab cu trenurile care circulă pe Magistrala 4 şi respectiv în staţia Eroilor cu trenurile care circulă în direcţia Industriilor", susţine Ministerul Transporturilor.

Decizia a fost luata ca urmare a solicitarilor calatorilor, iar costurile extinderii orarului de circulaţie a metrourilor vor fi de 175.000 de lei pe lună, a declarat directorul IT&C şi Comunicare al Metrorex, Mariana Petre.

Ne puteți urmări și pe Google News

Metroul transportă anual peste 140 milioane de pasageri, iar parcul de trenuri în circulaţie însumează peste 370 de vagoane.

Sursa: Mediafax