Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaje de dincolo
Mesaje de dincolo

Mesaje de dincolo

Un nou sezon al serialului american despre oameni bântuiţi de spirite va începe astăzi pe AXN, de la ora 22.00.

AXN va difuza astăzi, începând cu ora 22.00, primul episod din cel de-al patrulea sezon al serialului „Mesaje de dincolo”. Serialul, avându-l ca regizor principal pe John Gray, exploatează partea spirituală a vieţii şi a morţii, iar Melinda Gordon (interpretată de Jennifer Love Hewitt) este un intermediar între fantome şi cei bântuiţi.

În film, eroina încearcă să ajute spiritele rămase pe pământ pentru a-şi rezolva toate problemele cu cei vii şi pentru a-i îndepărta de ceea ce ei numesc „viaţă”.

O fantomă furioasă bântuie doi tineri căsătoriţi

În primul episod, la Universitatea Rockland izbucneşte un incendiu, iar Jim (David Conrad) îl salvează pe Eli (Jamie Kennedy, fostul iubit al lui Jennifer Love Hewitt), un tânăr profesor de psihologie, care dovedeşte că are acelaşi talent ca şi Melinda, ceea ce îi şi apropie foarte mult.

În cel de-al doilea episod, personajul lui Jennifer in vestighează moartea dubioasă a unui fost coleg de liceu, iar, într-un alt episod, Jim şi Melinda sunt într-o croazieră romantică. Situaţia se complică atunci când ei dau peste o fantomă furioasă ce bântuie un cuplu proaspăt căsătorit.

Jennifer Love Hewitt este cunoscută şi pentru rolurile din: „Ştiu ce ai făcut astă vară”, „Heartbreakers”, „If only” sau „Adevărul despre iubire”. Primul serial care a avut-o protagonistă a fost „Party of fire”, însă a devenit cunoscută şi din „Audrey Hepburn Story”. David Conrad (Jim Clancy, soţul Melindei) a interpretat roluri şi în serialele „Relativity” şi „Miss match”.Pe marele ecran, a jucat în „Băieţi de onoare”, „Return to Paradise” sau „Richard al II-lea”.

Primul episod din „Mesaje de dincolo” a fost difuzat la televiziunea americană CBS. În România a ajuns în 2006, fiind achiziţionat de Pro TV şi difuzat săptămânal. Doi ani mai târziu a început să emită şi pe AXN. Producţia a fost cumpărată de 20 de ţări, printre care Israel, Franţa, Turcia, Anglia sau Bulgaria.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: