Evenimentul Zilei > Actualitate > Mercedes-Benz nu mai face faţă cererii crescute, onorează comenzile cu întârziere
Mercedes-Benz nu mai face faţă cererii crescute, onorează comenzile cu întârziere

Mercedes-Benz nu mai face faţă cererii crescute, onorează comenzile cu întârziere

Producătorul premium german Mercedes-Benz susţine că o avalanşă neaşteptată de achiziţii - mai ales pe pieţele din Statele Unite ale Amercii şi China - a generat o problemă logistică pentru fabricile mărcii, care nu mai pot satisface în timp util cererile contabilizate de dealeri.

Fericiţii viitori proprietari ai unui autoturism Mercedes-Benz au, în această perioadă, un motiv serios care să le strice Sărbătorile şi chiar începutul de an.

Producătorul premium german a anunţat că o creştere susţinută a cererilor – mai ales pe pieţele din Statele Unite ale Amercii şi China – a generat o problemă logistică pentru fabricile mărcii, care nu mai pot satisface în timp rezonabil cererile contabilizate de dealeri.

Dieter Zetsche, CEO Daimler – concernul care deţine afacerea cu autoturisme Mercedes-Benz – i-a pus în gardă pe clienţii de maşini cu stea pe capotă că ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare – informează "Automotive News", citând "Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung".

Zetsche a nominalizat gama Clasa C: "livrarea unei maşini achiziţionate în această perioadă ar putea întârzia chiar şi trei luni".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: