Meghan Markle, ducesa de Sussex, a intrat în travaliu și urmează să nască primul copil al Prințului Harry din moment în moment, a anunțat palatul Buckingham pentru CNN, luni. 

Micul prinț va fi al șaptelea în linia succesiunii la tronul britanic după prințul Charles, prințul William și cei trei copii ai săi și prințul Harry. El sau ea va fi cel de-al optulea stră-nepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Sarcina lui Meghan a fost anunțată în octombrie, în timp ce se afla într-un turneu în Australia cu soțul său. Potrivit cotelor de la casele de pariuri, copilul va fi fetiță, se va numi Diana și va fi roșcată ca tatăl său. 

La începutul lunii aprilie, Meghan și Harry au anunțat că au decis să păstreze discreția în ce privește naștere primului lor copii. Aceștia au transmis că vor da marea veste după „ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”.

Săptămâna trecută, o ambulanță a fost surprinsă în apropierea locuinței cuplului regal iar fanii au făcut tot felul de speculații.

Fanii familiei regale și-au exprimat dezamăgirea pe rețelele de socializare după ce au aflat că, pe lângă faptul că nu vor fi anunțați imediat că bebelușul a venit pe lume, Meghan Markle a decis să nu nască la aripa Lindo a spitalului St. Mary′s, din Paddington, acolo unde au venit pe lume copiii Prințesei Diana și cei ai lui Kate Middleton.

Drept urmare, speculațiile cu privirile la nașterea bebelușului regal au luat amploare. Inițial, publicația The Sun a transmis că ducesa că Meghan ar fi trebuit să nască duminică, pe 28 aprilie. Zvonul a fost risipit de prințul Harry, care a participat în acea zi la un maraton la Londra.

Palatul Kensington a anunţat pe 1 mai că Prinţul Harry va pleca la Amsterdam săptămâna viitoare pentru o vizită oficială. Asta înseamnă că Meghan Markle fie a născut deja, fie va naşte în următoarele două zile.

Printul Harry şi fosta actrița americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Nunta lor a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lume.