Mazăre cel Bronzat: „Constanţa nu-i Brazilia“

Mazăre cel Bronzat: „Constanţa nu-i Brazilia“

Primarul Constanţei, Radu Mazăre (PSD), s-a întors ieri din America de Sud, bronzat şi nemulţumit de felul în care a găsit Constanţa de după viscol şi zăpadă. „Constanţa nu-i Brazilia“, a constatat Mazăre.

El s-a arătat nemulţumit de felul în care arată municipiul Constanţa, dar a dat asigurări că lucrurile se vor rezolva „până vin turiştii“.

Radu Mazăre a subliniat că s-ar fi întors acasă în perioada viscolului din oraş, de acum două săptămâni, însă n-a putut să-şi schimbe biletul de avion. „Biletele pentru transoceanic se rezervă cu trei luni înainte. Una este să te duci la Monte Carlo, precum premierul Tăriceanu, şi alta peste ocean“, a spus Mazăre ironic. Susţine că nu ştia că va fi cea mai mare ninsoare din ultimii 20 de ani: „Cu toate acestea, am fost în contact permanent cu viceprimarul Gabi Stan şi am dat dispoziţie să nu se dea cu sare pe drumuri pentru a nu se deteriora“.   Mazăre le-a cerut constănţenilor să fie indulgenţi pentru că vor circula mai greu câteva zile: „E de preferat decât să cheltuim banii pe asfaltări, pentru că ne-a învăţat preşedintele nostru că iarna nu-i ca vara, iar Constanţa nu e în Brazilia“.

Primarul Constanţei şi-a petrecut concediul de iarnă în Brazilia pentru că îi place să stea la plajă şi să practice kiteul - „adică să mă dau cu zmeul“.

Ne puteți urmări și pe Google News