Maşina unei mirese a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni | VIDEO

Maşina unei mirese a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni | VIDEO

ACTUALIZAT. O bătrână din Iaşi, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost spulberată de maşina unui alai de nuntă în care se afla mireasa.

Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere, arată cum femeia în vârstă de 85 de ani, începe se traverseze regulamentar. Ajunsă la jumătatea trecerii de pietoni, victima este lovită de o maşină care nici nu a frânat.

Corpul bătrânei a fost aruncat în aer câţiva metri. Imediat după incident, şoferul maşinii şi mireasa au coborât pentru a se asigura de starea femeii. Aceasta apare pe camere în stare de conştienţă, dar cu julituri pe faţă şi pe braţe. În urma impactului puternic, femeia şi-a fracturat piciorul.

Incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Carol I, în dreptul parcului Copou.

Ne puteți urmări și pe Google News

În câteva minute, o ambulanţă a intervenit şi a transportat victima la spital. Câteva ore mai târziu, însă, a murit în urma unui stop cardiorespirator.

Conf.univ. dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi a declarat, astăzi că femeia, Savieta G., a suferit, pe lângă fractura de picior, şi un traumatism cranio-cerebral, traumatism de membre şi un traumatism toraco-abdominal.

Şoferul responsabil de accident a precizat că nu a văzut femeia pe trecerea de pietoni din cauza buchetului de flori de pe maşină, care i-a blocat vizibilitatea. A mers la spital, unde a aşteptat veşti cu privire la starea bătrânei şi a încercat să se scuze în faţa rudelor. Acum, bărbatul responsabil pentru acest accident este cercetat pentru omor din culpă.

În toamna anului trecut, pe aceeaşi trecere de pietoni, un tânăr de 17 ani care se afla la volanul unei maşini furate a lovit o femeie de 60 de ani, care împingea un cărucior cu un copil. <iframe src='http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60496175&section=2&video_section_id=' frameborder='0' style='width: 400px; height: 350px; scrolling: no;'></iframe>