Maşina lui Dan Diaconescu, în valoare de 150.000 de euro, a plonjat în Dâmboviţa | VIDEO

Maşina lui Dan Diaconescu, în valoare de 150.000 de euro, a plonjat în Dâmboviţa | VIDEO

Maşina de lux a lui Dan Diaconescu, un Bentley a cărei valoare depăşeşte 150.000 de euro, a ajuns în apele Dâmboviţei, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Cauza accidentului - viteza foarte mare.

UPDTATE: Şoferul avea alcoolemie zero, dar i s-au recoltat, la spital, probe de sânge. Incidentul a avut loc în apropiere de pasajul Mărăşeşti, din Capitală, în jurul orei 3.00.

Dan Diaconescu nu se afla în maşină în momentul producerii accidentului

Şoferul care conducea maşina lui Dan Diaconescu conducea cu viteză foarte mare. Tânărul în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul autoturismului, iar maşina a rupt gardul de protecţie de pe malul Dâmboviţei şi a plonjat în apă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În autoturismul de lux se mai afla o altă persoană. Atât aceasta, cât şi şoferul au fost rănite uşor, dar au reuşit să iasă singure pe geamul maşinii. Şoferul a ajuns la spitalul Floreasca în şoc termic.

Bentley-ul de lux a stat câteva ore în apă, până când a fost scos de o macara.

Ştirea a fost relatată şi de ProTv: <iframe src='http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60524633&section=2&video_section_id=' frameborder='0' style='width: 400px; height: 350px; scrolling: no;'></iframe>