MASACRUL DE LA COAFOR. Gheorghe Vlădan, ucigaşul de la Perla, renunţă la recurs. Va sta restul vieţii în puşcărie!

MASACRUL DE LA COAFOR. Gheorghe Vlădan, ucigaşul de la Perla, renunţă la recurs. Va sta restul vieţii în puşcărie!

Gheorghe Vlădan, atacatorul de la coaforul Perla care a ucis două femei, acceptă pedeapsa de închisoare pe viaţă dispusă de instanţa Curţii de Apel Bucureşti.

Fostul poliţist şi-a retras recursul făcut după ce Curtea de Apel l-a condamnat la detenţie pe viaţă. Daunele materiale şi morale stabilite de aceeaşi instanţă sunt de câte 150.000 de lei pentru fiecare dintre părţile civile din dosar.

Masacrul

La 5 martie 2012, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală. Soţia acestuia, care voia să divorţeze de el, şi casiera coaforului au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul şi-a recunoscut gestul, însă a susţinut că nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat din momentul în care a intrat în coafor. Medicii legişti au stabilit însă că Vlădan că a avut discernământ în momentul comiterii crimelor. Degradat şi decăzut din drepturi

Gheorghe Vlădan a fost degradat din gradul de poliţist şi i s-au luat drepturile de a alege, de a fi ales în funcţii publice şi a fost decăzut şi din drepturile părinteşti.

La momentul primei decizii a instanţei, la Tribunalul Bucureşti, avocata fostului poliţist considera că pedeapsa decisă este prea aspră, iar posibilităţile financiare limitate nu îi permit acestuia să achite daunele: "Din punctul meu de vedere, nu este o decizie temeinică şi justificată. Nu am luat la cunoştinţă despre decizia pe care a emis-o Tribunalul Bucureşti. Domnul Vlădan nu a premeditat faptele comise, de aceea mă aşteptam să primească 20 de ani de detenţie", spunea Eugenia Rădoi pe 12 februarie 2013.