Evenimentul Zilei > Actualitate > Martinez a bătut „fantoma”
Martinez a bătut „fantoma”

Martinez a bătut „fantoma”

Argentinianul Sergio Gabriel Martinez a dat lovitura şi l-a bătut pe americanul Kelly Robert Pavlik, poreclit "The Ghost" (Fantoma). Martinez e noul campion mondial WBC şi WBO la "mijlocie".

Pugilistul argentinian Sergio Gabriel Martinez, 35 de ani, l-a bătut pe Kelly Pavlik la "Boardwalk Hall", Atlantic City, New Jersey (SUA) şi a plecat acasă cu centurile WBC şi WBO pe care americanul le deţinea. Martinez a învins la puncte după 12 reprize cu o decizie unanimă.
Numărul 1 mondial la categoria mijlocie, Kelly Pavlik a fost surprins de ardoarea cu care s-a bătut argentinianul. Rănit la arcada stângă încă din prima repriză, "The Gost" nu a putut face faţă stilului enervant al argentinianului. Martinez, mai scund cu 9 centimetri decât americanul şi având gardă inversă, l-a hărţuit în permanenţă pe campion. Spectaculos, argentinianul Sergio Gabriel Martinez câştigă la cei 35 de ani ai săi cea mai importantă luptă din carieră.
Pavlik, 28 de ani, a cerut imediat revanşa. Despre Kelly Pavlik au circulat zvonuri anul trecut cu privire la faptul că va urca în categorie şi va boxa cu românul Lucian Bute, campion mondial IBF la "supermijlocie".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: