Evenimentul Zilei > Actualitate > Marocanul care a jefuit un cazino din Constanța, prins la Otopeni! Încerca să fugă!
Marocanul care a jefuit un cazino din Constanța, prins la Otopeni! Încerca să fugă!

Marocanul care a jefuit un cazino din Constanța, prins la Otopeni! Încerca să fugă!

Un bărbat, de 36 ani, cetățean marocan, care în data de 22 iunie a atacat-o pe casiera unei săli de jocuri mecanice, fugind, apoi, cu banii, a fost capturat la Aeroportul Otopeni în timp ce încerca să plece spre Olanda.

Autorul tâlhăriei de la sala de păcănele din centrul orașului Constanța fusese identificat încă din data de 22 iunie când reușise să fugă, după ce o strânsese de gât pe casieră, și dispăruse cu suma de cel puțin 4000 de lei. Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, cetățean marocan, bănuit de comiterea faptei.

Pentru identificarea lui, polițiștii constănțeni au fost ajutați, cu informații de către  Biroul SIRENE al Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română. Individul fusese dat în consemn la toate punctele de frontieră. În urmă cu o zi, marocanul, care era însoțit de o tânără, din Constanța, a fost oprit și reținut de polițiști, pe Aeroportul Otopeni, în timp ce amândoi încercau să plece spre Olanda.

Autorul tâlhăriei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Constanța. Marți după amiază el va fi prezentat judecătorilor Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă. Cetățeanul marocan intrase în țară în urmă cu două luni. La Constanța nu avea un loc de muncă însă își găsise o prietenă căreia îi promisese că o duce în străinătate.

Tâlhăria a avut loc în data de 22 iunie, în miezul zilei, la o sală de jocuri mecanice din centrul Constanței, la doi pași de primărie. Victima a povestit anchetatorilor, că în jurul orei 12,30, în timp ce se afla în sala de jocuri, unde este casieră, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că ușa de la baie este defectă. Ea a mers să verifice, iar in momentul în care tânăra a intrat în baie, individul a strâns-o de gât.

Casiera a căzut jos, leșinată. Când și-a revenit, și-a dat seama că atacatorul îi luase cheia casei de bani. Când a verificat, a constatat că bărbatul fugise cu aproximativ 4000 de lei. Ea a fost cea care a sunat, la ora 12,40, la 112. Criminaliștii au luat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, fiind identificat ulterior.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: