Marius Stan: "E posibil să dăm faliment"

Marius Stan: "E posibil să dăm faliment"

Deși în conturi există bani, campioana României, Oțelul Galați, se află într-o situație ce pare fără scăpare. Marius Stan, vicepreședintele clubului, a dezvăluit astăzi că Oțelul e în pragul falimentului.

În toamnă, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Evz, Marius Stan trăgea un semnal de alarmă cu privire la problemele din sânul grupării de la Dunăre.

Stan pronunța pentru prima dată termenul de faliment și se temea ca Oțelul să nu aibă soarta Unirii Urziceni, campioana României de acum trei ani, echipă desființată între timp.

Astăzi, la Radio Sport Total FM, Marius Stan a vorbit din nou pe această temă. Oficialul gălățean a încercat să explice astfel faptul că echipa se confruntă cu grave probleme financiare, deși conturile sunt pline.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Stăm cu milioane de euro în cont şi nu ne putem desfăşura activitatea în condiţii normale. Din nefericire, trăim un coşmar şi nu înţeleg de ce!

Avem nevoie de trei semnături: a directorului economic, a preşedintelul Consiliului de Administraţie şi a mea.

Miercuri am fost puşi într-o situaţie hilară când a trebuit să alergăm pentru a treia semnatură tocmai până la Bucureşti, pentru că aveam termen până la ora 14:00 ca să nu ne blocheze conturile!

E posibil să pierdem licenţa. Am fost creditaţi de prieteni, care au înţeles că suntem de caracater şi acum, când avem bani, nu vrem să plătim. Vorbesc la plural, dar nu mă includ.

E posibil să avem conturile blocate, să dăm faliment cu milioanele în cont! Există posibilitatea ca, din toamnă, Galaţiul să nu mai joace", a declarat Marius Stan la Radio Sport Total FM.