Suporterii dinamovişti l-au pus la zid pe atacantul Marius Niculae, după ce „Săgeată” a părăsit gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a semnat cu FC Vaslui. Fanii „câinilor roşii” l-au acuzat pe jucător că a fost dinamovist doar din gură şi că a uitat de echipa de suflet în momentul în care Adrian Porumboiu i-a oferit un salariu mai mare decât primea în „Groapă”.
Marius Niculae susţine însă că şefii clubului Dinamo l-au obligat să părăsească echipa din Şoseaua Ştefan ce Mare. „În primul rând, cluburile s-au înţeles, de unde deduc că Dinamo a vrut să mă vândă. Am încălcat promisiunea făcută fanilor dinamovişti, şi anume că nu voi juca la o altă echipă din Liga I, dar am fost obligat să o fac. Conducerea a vrut să scape de mine, de acea am acceptat oferta de la FC Vaslui, pentru binele meu şi al familiei mele.
Nu îmi doream să plec, pentru că mă simţeam bine aici. Suporterii trebuie să înţeleagă că nu sunt trădător şi vânzător. Probabil că am fost vândut din nevoie de bani, cei de la Dinamo aveau mai multă nevoie de bani decât de Marius Niculae. De asta a plecat şi Cristi Borcea, despre care ştiam că se va retrage. În transferul meu, a contat mult şi plecarea lui Cristi Borcea, pentru că era singurul om care băga bani în club. Cred că vor mai pleca şi alţi jucători de la Dinamo”, a declarat Marius Niculae, la Digi Sport.
EVZ a dezvăluit aseară că Niculae a fost vândut precum o butelie de Borcea, dornic să-şi mai bage nişte bani în buzunar, după ce a tot luat bani de pe urma vânzării fotbalistului (de la Sporting Lisabona a încasat, se spune, 3 milioane de euro). Borcea trebuia să-şi ia banii înainte să iasă în acţionariat, lucru pe care doreşte să-l facă, după cum susţine naşul său, Gigi Becali. Se ştie că acţionarii de la Dinamo sunt doar nişte creditori: împrumută clubul în vremuri grele, apoi, când vând câte un jucător, îşi scot „pârleala” înzecit.