Marile magazine vă aşteaptă chiar şi în Noaptea de Înviere

Marile magazine vă aşteaptă chiar şi în Noaptea de Înviere

În această săptămână, gospodinele îşi vor putea face cumpărăturile după un program mai flexibil. Hipermarketurile îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de preţ la produsele pentru masa de Paşte.

Ouă încondeiate, carne de miel şi cozonaci rumeni, toate stropite cu vin din belşug. „Bucatele tradiţionale” care vor îmbogăţi masa de Paşte vor putea fi cumpărate, chiar şi gata preparate, din marile magazine care-şi aşteaptă clienţii cu rafturile pline.

În plus, ca în fiecare an de Sărbători, majoritatea hipermarketurilor şi-au prelungit programul de lucru şi organizează chiar şi sesiuni de reduceri pentru cei ce aleg să-şi umple coşurile în apropiere de miezul nopţii.

Important de ştiut este faptul că joi şi vineri, 1-2 aprilie, mai toate marile magazine vor fi deschise până după miezul nopţii, pe 3 martie, mare parte dintre ele închizându-şi uşile cu doar câteva ore înainte să înceapă Slujba de Înviere.                 

Ne puteți urmări și pe Google News

Magazinele se vor deschide a doua zi de Paşte

În ciuda crizei economice, a tăierilor de lefuri şi a creşterii numărului de şomeri, românii nu vor renunţa la a-şi umple masa de Paşte. Pe asta, dar şi apetitul nostru pentru cumpărături, au mizat şi marii retaileri.

  • Aşadar, cei care au un program încărcat la serviciu în aceste zile îşi vor putea face cumpărăturile la magazinele Real şi Metro Cash&Carry, chiar şi noaptea. Concret, cele două magazine vor fi deschise toată noaptea de vineri spre sâmbătă.
  • Şi hipermarketurile Auchan şi Selgros şi-au adaptat programul pentru Sărbătorile Pascale. Astfel, până vineri, Auchan îşi deschide uşile pentru cumpărători de la 7.00 până la miezul nopţii, urmând ca sâmbătă şi luni (a doua zi de Paşte) să se reducă din orele de program.
  • La Selgros, vă puteţi face „plinul” pentru Sărbători de la primele ore ale dimineţii, mai exact de la 6.00, până seara la 22.00.
  • Şi Carrefour îi aşteaptă pe cum părătorii insomniaci, în zilele de 1 şi 2 aprilie, până la ora 2.00, cu menţiunea că există şi un program special de reduceri la produsele pentru masa de Paşte, între orele 22.00 şi 2.00.
  • Dacă locuiţi în Capitală şi vreţi să vă faceţi cumpărăturile mai aproape de casă, puteţi încerca şi la magazinele Billa sau Mega Image. La Billa găsiţi uşile deschise până la 24.00, iar la Mega Image - până la 22.00.

Sfatul comercianţilor este să vă faceţi o listă cu tot ce vă trebuie înainte de a vă aventura printre rafturi. Asta, deoarece, dacă uitaţi ceva esenţial, nu veţi putea cumpăra nimic în ziua de Paşte, când toate magazinele vor fi închise.

Cât despre cadourile „de Iepuraş”, mallurile au pus la cale concursuri, concerte şi tombole. La Bucureşti Mall, până pe 6 aprilie, oricine cumpără produse în valoare de 150 de lei primeşte un voucher în valoare de 50 de lei, iar norocoşii vor putea câştiga chiar şi câte 1.000 de euro pentru shopping.

Şi clienţii City Mall pot participa la un concurs cu premii totale de 6.000 de lei. Dacă laşi 200 de lei în magazinele din Băneasa Shopping City sau Afi Cotroceni, Iepuraşul te poate răsplăti cu zeci de premii. Şi la Liberty Center, „Iepuraşul te ia la shopping” şi îţi poate aduce şi premii în bani.                                

Administraţiile financiare şi poşta, închise

Cei care au de plătit taxe şi impozite trebuie să ştie că administraţiile financiare vor fi închise luni, ca şi oficiile poştale. În această săptămână, până vineri sau sâmbătă (în cazul Poştei) vor lucra după orarul normal.

Astfel, administraţiile vor fi deschise între orele 8.30-16.30 sau 18.30, după caz, iar oficiile poştale îşi vor aştepta clienţii şi sâmbătă, de la 8.00 la 14.00. Banca Comercială Română a anunţat însă că toate unităţile sale vor fi închise în zilele de 3, 4 şi 5 aprilie. 

"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, vom avea un program special de funcţionare de Sărbătorile Pascale.“ METRO CASH&CARRY