Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu, a fost eliberat după opt luni de arest preventiv. Acuzat că a dat mită ”Reginelor șpăgilor din Justiție”

Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu, a fost eliberat după opt luni de arest preventiv. Acuzat că a dat mită  ”Reginelor șpăgilor din Justiție”

Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat vineri seară, după 8 luni de arest preventiv, din Penitenciarul Rahova.

Marian Staicu este judecat, alături de judecătoarele şpăgare Viorica Dinu şi Antonela Costanche pentru fapte de corupţie. Mai precis, Marian Staicu a intermediat şpaga pentru ca fratele său să fie eliberat din închisoare. Cele două judecătoare au rămas în continuare în arest.

  • REŢEAUA ŞPĂGARILOR DE LA TRIBUNAL. Magistratele Antonela Costache şi Viorica Dinu, judecate alături de grefieri, avocaţi, interlopi şi traficanţi!

O altă judecătoare care a fost mituită de Marian Staicu a fost Veronica Cârstoiu de la Curtea de Apel București.

  • Regina şpăgilor din Justiţie. Imperiul imobiliar ridicat din mita lui Dinel Staicu

CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • CORUPŢIE ÎN MAGISTRATURĂ. Sora judecătoarei Veronicăi Cîrstoiu, acuzată că a spălat bani primiţi ca şpagă!
  • Un milion de euro pentru salvarea de la condamnare a lui Dinel Staicu. DNA şi SRI au stopat cea mai mare mită din Justiţie
  • REGINA ŞPĂGILOR DIN JUSTIŢIE. Veronica Cîrstoiu stabilise să anunţe în şedinţa publică, prin semne, că este gata să primească mita de 1.000.000 de euro! 
  • BLONDELE lui DINEL au PLEDAT cu BOCETE şi SUSPINE la ÎNALTA CURTE. Scene pe care nu le vezi la TV