Evenimentul Zilei > Actualitate > Maria Dragomiroiu se duce în SUA, dar cu o condiție: Povestea lor de iubire a impresionat
Maria Dragomiroiu se duce în SUA, dar cu o condiție: Povestea lor de iubire a impresionat

Maria Dragomiroiu se duce în SUA, dar cu o condiție: Povestea lor de iubire a impresionat

Reper al muzicii populare, Maria Dragomiroiu se desparte de România pentru următoarele două luni. Cântăreața pleacă alături de soțul ei, dar și de Fuego, Irina Loghin și alți artiști îndrăgiți dincolo de ocean într- un turneu pentru comunitățile de români de peste granițe.

Într-un interviu exclusiv pentru EVZ Monden, Maria Dragomiroiu a povestit cum a fost trecerea în noul an, dar și planurile pe care și le-a făcut pentru 2018.

,,De Revelion am primit bani, asta ca o superstiție”

Sărbătorile au fost pline din nou pentru Maria Dragomiroiu, dar vedeta nu se plânge pentru că iubește ce face. La trecerea dintre ani, în timp ce două televiziuni o difuzau concomitent, ea le cânta cu suflet românilor la petreceri. „Revelionul l-am petrecut, ca în fiecare an, pe scenă, lângă românii mei. La 12 noaptea, cu microfonul în mână, am ciocnit de pe scenă cu cei din familia mea și am primit bani. Asta se întâmplă de ani de zile. Se zice că dacă primești imediat cum ai trecut în noul an niște bani, va fi un an bogat. Nu prea cred eu în superstiții, dar să zicem că asta este una pe care o respect.”, spune artista.

Nu se teme de bombe

Cu toate că ar trebui să fie o perioadă de odihnă, Dragomiroiu nu are timp de vacanțe, pleacă în turneu, în SUA: „Mulți intră acum în vacanțe, dar pentru mine urmează un turneu frumos, dincolo de ocean. Plec lângă soțul meu, Bebe și facem ce știm noi mai bine, aducem fericire oamenilor. Nu aș fi plecat fără el. Nu am nicio teamă cu gândul la această plecare. Când îl ai pe Dumnezeu în suflet și în minte nu are ce să fie rău. Nu mi-e frică nici de atentate, nici de nimic.”

Își adoră soțul și deține secretul căsniciei perfecte

Este împreună cu Bebe Mihu de peste 30 de ani, iar mulți sunt curioși care este rețeta succesului în căsnicie. „Nu există un secret, toată această

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: