Evenimentul Zilei > Monden > Maria Dragomiroiu la ceas aniversar: „Mă simt cu sufletul ca la 20 de ani!”
Maria Dragomiroiu la ceas aniversar: „Mă simt cu sufletul ca la 20 de ani!”

Maria Dragomiroiu la ceas aniversar: „Mă simt cu sufletul ca la 20 de ani!”

Maria Dragomiroiu, a dezvăluit pentru EVZ, cum se simte acum, când a mai adăugat o floare la buchetul vieții

Doamna cântecului popular, recunoscută pentru frumosul păr pe care îl îngrijește de atâția ani, s-a aflat ieri la ceas aniversar. Pentru că viaţa artistei s-a împărţit mereu între concerte, turnee şi familie, a ales să-și sărbătorească ziua de naștere în familie și se simte foarte bine și plină de energie. Începând de săptămâna viitoare, timp de o lună, o veți putea vedea pe litoralul românesc, unde are programate spectacole în toate stațiunile.

 

Maria Dragomiroiu, a dezvăluit pentru EVZ, cum se simte acum, când a mai adăugat o floare la buchetul vieții. „Mă simt cu sufletul ca la 20 de ani. Am de dăruit foarte multe marelui public, care sper să-și regăsească toate sentimentele și trăirile în cântecele mele. Pe scenă simt că trăiesc, pe scenă mă încarc cu energie pozitivă. Cântecul m-a învățat ce este iubirea, acceptarea, iertarea, împăcarea, toleranța, cântecul m-a făcut să simt că zbor, iar toate acestea nu au nimic de-a face cu vârsta”, a povestit aceasta.

Decorată de Arhiepiscopia Vâlcii

La începutul lunii iunie, Maria Dragomiroiu, în cadrul unei festivități la care au participat mari personalități ale culturii românești, a fost decorată de Arhiepiscopie cu Crucea Râmnicului «ca semn al aprecierii, prețuirii și binecuvântării Noastre pentru promovarea culturii populare vâlcene, a frumuseții lăcașelor de cult locale și a credinței ortodoxe». „Sunt vâlceană și faptul că Înaltprea sfințitul Varsanufie, chiriarhul locului, mi-a acordat această distincție, a fost pentru mine un prilej de mare bucurie sufletească!”, mărturisește artista.

Multe voci bune se pierd din pricina banilor

Despre tânăra generație de interpreți de muzică populară, artista este de părere că „sunt voci minunate care apar și pot duce cu mândrie mai departe tradiția românească. Din păcate, multe se pierd pe drumul anevoios al acestei meserii, pentru că pun preț mai mult pe bani, decât pe valoare și pe ce ar trebui să rămână generațiilor viitoare”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Muzica unește sufletele

În cadrul festivalului Neversea de la malul mării, doi DJ au mixat o piesa interpretului Nicolae Furdui Iancu „Noi suntem români”, dar și o manea care îi aparținea lui Adi Minune. Maria Dragomiroiu a dezvăluit faptul că s-a „mixat o manea și un cântec popular, este un lucru deosebit. DJ-ul care a făcut asta, a dorit să aducă un plus de entuziasm în cadrul spectacolului. Muzica este leagănul sufletului și le unește, fiecare alege să asculte ce dorește. Este loc pentru toate genurile. Eu ascult diferite genuri de muzică, în funcție de starea sufletească pe care o am. Muzica unește, muzica este iubire și lumină”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: