„Marea invazie” de pe litoralul Mării Negre

„Marea invazie” de pe litoralul Mării Negre

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Televiziunea Română deschid sezonul estival cu paradă şi concerte pe TVR 2.

Seara de sâmbătă, 1 Mai, aduce în grila TVR 2, odată cu deschiderea sezonului estival, mai multă distracţie. Începând cu ora 20.10, sub lozinca „Marea invazie”, se dă startul transmisiunilor în direct din staţiunile de la malul Mării Negre. Maratonul surprizelor a fost pus la cale de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc în parteneriat cu Televiziunea Română.

Mizând pe publicul tânăr, gazdele transmisiunii, aflate la faţa locului, vor fi Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă, ce ne vor ţine permanent conectaţi la evenimente. Cunoscutele vedete ale „Întâlnirii pe 2” au deja experienţă în prezentarea transmisiunilor în direct.

Ce vedem la televizor

Ne puteți urmări și pe Google News

Transmisiunea începe de la ora 20.10 cu emisiunea „Întâlnire pe 2”, ce vine de data aceasta cu o ediţie specială. Cosmina şi Dalia vor lăsa deoparte poveştile de culise de la cele mai tari evenimente ale Capitalei şi ne vor ţine conectaţi la petrecerile de pe litoral. Startul la distracţie se dă cu o paradă a „personalului hotelier” transmisă din Mamaia. Toţi participanţii vor defila în uniforme folosite în industria hotelieră.

Parada va continua cu defilarea maşinilor de epocă. La ora 21.30, Jurnalul de ştiri va întrerupe transmisiunea directă. De la ora 22.10 ne vom întoarce pe plaja din Năvodari pentru un megaconcert. Printre numele ce vor urca pe scenă vor fi Claudia Pavel, Elena Gheorghe, Ana Lesko, Andreea Bălan, Kamara, DJ Sava, DJ David, trupa Voltaj şi Smiley.

La ora 23.45, studioul din Bucureşti va transmite „Agenda evenimentului”, redactor Cătălin Heson. De la ora 0.00, de pe scena din Năvodari vor răsuna butoaiele băieţilor de la trupa Sistem.