Evenimentul Zilei > Monden > Marea dorință a fetei Irinei Loghin. Chinul prin care trece Irinuca
Marea dorință a fetei Irinei Loghin. Chinul prin care trece Irinuca

Marea dorință a fetei Irinei Loghin. Chinul prin care trece Irinuca

Irinuca, fiica Irinei Loghin a ajuns la vârsta de 43 de ani și spune că își dorește să devină cât mai repede mamă. Nici ea și nici soțul ei nu au probleme de sănătate, dar copilul se lasă așteptat.

Marea dorință a fetei Irinei Loghin. Irinuca a apelat la un tratament, pentru a-și împlini marea sa dorință, un copil. Fiica Irinei Loghin, care a înregistrat cântece folclorice alături de mama sa și soțul Bogdan Barbu, s-a căsătorit în urmă cu trei ani. Cei doi își doresc foarte mult să devină părinți. Însă, copilul se lasă așteptat.

Irinuca a apelat la un tratament de fertilizare

Fata celebrei soliste de muzică populară s-a căsătorit la 40 de ani cu Bogdan Barbu, un coleg de muncă, din Târgu-Jiu. Irinuca a mers la mai mulți doctori pentru a rezolva problema. Ea a apelat la tratamente de fertilizare ca să rămână anul acesta însărcinată.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat Irinuca Loghin, notează Libertatea.

Prin acest chin a trecut și celebra sa mamă

Chinul prin care trece acum fiica Irinei Loghin, în speranța că va avea un copil, a fost trăit și de celebra ei mamă. Îndrăgita cântăreață a reușit să aibă doi copii pe Irinuca și pe Ciprian Cernea. Dar asta abia după ce a făcut și ea o vizită la medic și a suportat un tratament extrem de neplăcut.

Iris de fapt este numele de alint al Irinucăi, fata ei și a lui Ion Cernea. De mai bine de un deceniu Irinuca lucrează în cadrul unei cunoscute companii de telecomunicații, devenind în timp director de achiziții, după ce inițial, în 2008, se angajase cu un salariu de încadrare de circa 2000 de lei.