Website-ul poate fi accesat la adresa www.alanwoodmurder.com.
Instituţiile abilitate din Marea Britanie au apelat la ajutorul presei internaţionale pentru a încerca să soluţioneze acest caz. Autorităţile şi mass media din Ţările Baltice şi din Albania au fost deja contactate şi sprijină acest demers. Un apel similar este lansat în aceste zile în România şi Bulgaria.

Autorităţile britanice oferă o recompensă financiară de 60.000 de lire pentru furnizarea de informaţii care ar putea duce la prinderea criminalului şi soluţionarea cazului.

Victima, cetăţeanul britanic Allan Wood, a fost găsită fără suflare în data de 24 octombrie 2009 în locuinţa sa din satul Lound, aflat în apropiere de Bourne, Lincolnshire, Marea Britanie.
Anchetatorii nu au identificat semne de intrare forţată în locuinţă. Deoarece Alan locuia singur, nu se poate spune cu certitudine dacă lipsesc bunuri personale din locuinţă.
Poliţiştii aşteaptă indicii din partea posibililor martori

Autorităţile britanice consideră că victima a fost imobilizată, pentru a se obţine detaliile de securitate ale cardului bancar şi apoi ucisă. De asemenea, Alan avea răni semnificative, care au fost produse post-mortem, precizează sursa citată.

Conform investigaţiilor poliţiei, cardul bancar al victimei a fost folosit în localitatea Bourne în seara de 22 octombrie 2009 şi apoi, în mod regulat, în următoarele trei zile.
Imagini ale suspectului au fost imortalizate de camerele de supraveghere, dar din cauza calităţii scăzute, nu a fost posibilă o identificare.

Investigatorii britanici sunt interesaţi să primească orice fel de indiciu sau informaţie care să îi ajute să găsească autorii acestei crime extrem de violente.