Evenimentul Zilei > Actualitate > Manelistul care a chemat lumea la concert a primit o amendă consistentă
Manelistul care a chemat lumea la concert a primit o amendă consistentă

Manelistul care a chemat lumea la concert a primit o amendă consistentă

Un eveniment organizat pe litoral s-a lăsat cu scandal.
Scandalul în care a fost implicat manelistul Vali Vijelie s-a lăsat cu sancțiuni. Săptămâna trecută, polițiștii din Costinești au efectuat control la un club din stațiune, acolo unde știau că vineri seara urma să cânte Vali Vijelie.
Cântărețul își invitase fanii, la club, prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Facebook. „Vă aștept în data de 21 august 2020, în număr cât mai mare, să facem o petrecere, să se ducă pomina!”. Ulterior, evenimentul s-a încheiat cu scandal. Organizatorul concertului a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.500 de lei. De amendă nu a scăpat nici Vali Vijelie, cel care va trebui să plătească 10.000 de lei.
„La data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.
Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.
Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.
De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare”, au anunțat polițiștii prin intermediul unui comunicat.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au mai sancționat o infracțiune privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 12 obiective (unități de turism, cluburi si discoteci).Poliția Constanța sune că în aceste locaţii, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariţiei acestora, au fost desfăşurate activităţi preventive pe timpul cărora au fost depistate 64 de deficienţe, fiind aplicate 64 de sancțiuni (50 de avertismente şi 14 amenzi), în valoare totală de 36.500 de lei. De asemenea, au fost aplicate 2 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: