Maneliştii Adrian Minune şi Florin Salam au ajuns la tribunal, într-un dosar de tentativă de omor

Maneliştii Adrian Minune şi Florin Salam au ajuns la tribunal, într-un dosar de tentativă de omor

Adrian Simionescu (Adi Minune) şi Florin Stoian (Florin Salam), au mers astăzi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti pentru a face declaraţii, în calitate de martori, într-un dosar de tentativă de omor.

Principalul suspect în acest caz este fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Incidentul a avut loc în toamna anului 2010, într-un local din Capitală. Balint a intrat în conflict cu un bodyguard al unui clan de interlopi. Marian Naca, de 41 de ani, l-ar fi incomodat pe fiul lui Cămătaru să vorbească cu câteva fete, motiv pentru care între cei doi a izbucnit un conflict. În urma acestuia, Ionel Balint l-a înjunghiat pe Naca. Bodyguardul a ajuns la spitalul Floreasca din Capitală, în stare foarte gravă.

Pentru a-l proteja pe Ionel Balint, atât Adi Minune, cât şi colegul său de scenă, Florin Salam, au declarat anchetatorilor, la început, că nu au văzut ce s-a întâmplat în acea seară. Abia după ce au fost puşi sub acuzare pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, maneliştii şi-au schimbat declaraţiile. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi patronul localului. Acesta a ascuns casetele care au înregistrat incidentul de pe 19 septembrie 2010.

Ne puteți urmări și pe Google News