Amical: Steaua - Litex Loveci 3-0. Au marcat Dumitraş, Chipciu şi M. Costea

Amical: Steaua - Litex Loveci 3-0. Au marcat Dumitraş, Chipciu şi M. Costea

Steaua şi-a prezentat în această seară lotul pentru sezonul 2012-2013 cu un meci amical în compania bulgarilor de la Litex Loveci. Oaspeţii l-au avut pe bancă pe cel mai mare fotbalist bulgar al tuturor timpurilor, Hristo Stoicikov. La meci au asistat 10.541 de spectatori, mai mulţi decât la Supercupă.

Steaua a învins echipa bulgară Litex Loveci, scor 3-0, în ultimul meci amical înaintea debutului sezonului 2012-2013. Litex a fost un adversarl modest (locul 5 în ediţia precedentă în Bulgaria), dar a avut un punct de atracţie: antrenorul Hristo Stoicikov. Cel mai mare fotbalist din istoria vecinilor de la sud de Dunăre a rămas în memoria microbiştilor români cu celebra expresie "Mămălicki, go home!". Aceasta a fost prima revedere a suporterilor români cu colericul bulgar după evenimentul din 2007. Stoicikov a fost huiduit la scenă deschisă şi şicanat de fani pe tot parcursul meciului. În ciuda căldurii, în tribune au fost mai mulţi spectatori decât la Supercupă. La meciul Dinamo - CFR Cluj au fost 9.900 de spectatori. Steaua - Litex 3-0 Marcator: Dumitraş 37, Chipciu 43, M. Costea 65 Steaua: Stanca - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tănase - Rocha Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Rezerve: Tătăruşanu, Filip, Mihai Costea, Georgievski, Martinovici, Lupu, Puşcaş, Năstăsie, I. Roşu, Florin Costea, T. Bălan, Nikolici - în momentul în care şi-a făcut apariţia pe gazonul stadionului din Ghencea, Hristo Stoicikov a fost huiduit copios min. 9 - Bourceanu vede galben min. 22 - Rocha are o ocazie mare, după o fază frumoasă a Stelei min. 36 - Tănase ratează şi el o ocazie mare. Tănase a şutat din 6 metri în Pirgov, fostul portar de la CS Otopeni min. 37 - Gol Steaua. Dumitraş a marcat cu capul din 6 metri, după un corner min. 43 - Gol Steaua. Chipciu a fost lansat de Tănase, a intrat în careul advers, a driblat un apărător bulgar şi a şutat pe sub Pirgov min. 62 - Fl. Costea ratează o ocazie MONUMENTALĂ. Costea, din 6 metri reuşeşte performanţa de a şuta în portarul advers min. 65 - Gol Steaua. M. Costea marchează cu un şut din interiorul careului bulgar Fanii Stelei au scandat minute în şir "Cruduţa! Cruduţa!", cu trimitere la iubita atacantului Mihau Stoica, cei doi fiind vedetele ziarelor de scandal în ultima vreme. min. 76 - Popov, de la oaspeţi vede cartonaşul roşu Petrolul Ploieşti, o altă candidată la titlu, şi-a prezentat lotul tot în această seară într-o partidă cu grecii de la AEK Atena.

Ne puteți urmări și pe Google News