Evenimentul Zilei > Monden > Mai sexy ca niciodată, la 50 de ani. Imagini care arată totul. La mulți ani, Loredana!
Mai sexy ca niciodată, la 50 de ani. Imagini care arată totul. La mulți ani, Loredana!

Mai sexy ca niciodată, la 50 de ani. Imagini care arată totul. La mulți ani, Loredana!

Mai toată viața ei i s-a spus ”Madonna României”, fiind comparată cu celebra artistă de talie internațională, capabilă să se reinventeze în permanență.

La 50 de ani însă, am putea zice că merge cu succes pe urmele altei dive, JLo, ambele etalând siluete de invidiat. Loredana Groza împlinește, azi, 50 de ani. Și e mai sexy ca niciodată.

La jumătate de secol de viață, Loredana Groza e departe de orice ar însemna bătrânețea. Nu a arătat niciodată așa de bine și își uimește fanii cu fiecare imagine postată pe paginile de socializare. Sunt fotografii sexy așteptate cu nerăbdare de sutele de mii de fani.

”Stay home but stay sexy” scria vedeta în lunile de izolare, postând imagini în lenjerie intimă. Unii o ciritică pentru aparițiile acestea, însă artista dovedește că se menține în formă, chiar mai bine decât la 20 de ani, și, mai mult decât atât, se reinventează pe zi ce trece. Imaginile de la lasa de fitness vorbesc de la sine.

Ce am putea spune nou despre cariera Loredanei? Se știe cam tot. Cântă de la 3 ani. E singura artistă din România care a câștigat fiecare concurs la care a participat. Și asta se întâmpla de când era copil mic. Primul spectacol pe o scenă, în fața unui public numeros, a fost cu Cenaclul Flacăra. La o reprezentație în Onești a grupului creat de Adrian Păunescu, Loredana a participat la o preselecție fără ca părinții ei să știe.

Citește mai departe pe RețeteșiVedete.ro