Mai mulţi poliţişti au furat deodorante dintr-un magazin din Bucureşti

Mai mulţi poliţişti au furat deodorante dintr-un magazin din Bucureşti

Doi ofiţeri de la secţia 9 de poliţie din Bucureşti au fost filmaţi în timp ce furat brichete şi deodorante dintr-un magazin. Poliţiştii se aflau în magazin la solicitarea proprietarului care fusese jefuit.

Chemaţi să ancheteze o spargere, poliţiştii au început să se plimbe prin magazin, fără să ştie că sunt filmaţi de camerele de supraveghere. Doi dintre aceştia au fost surprinşi cum furau mai multe produse. Unul a luat o brichetă, pe care o pune în buzunar, după ce se asigură că funcţionează. Altul a luat de pe raft un deodorat, iar câteva secunde mai târziu s-a întors pentru a mai lua unul.

În tot acest timp, camerele de supraveghere îşi făceau datoria. Incidentul nu a fost reclamat, precizează purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: "Nu există o plângere din partea magazinului. Poliţia Capitalei s-a autosesizat se fac cercetări. Există un echipaj la faţa locului care va demara o anchetă. În situaţia în care se constată că poliţiştii se fac vinovaţi, li se va face dosar penal şi vor fi îndepărtaţi din structurile poliţiei", a declarat la Realitatea TV Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei". <object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="460" height="365"><param name="movie" value="http://webtv.realitatea.net/actual/politisti-prinsi-la-furat-intr-un-magazin-din-capitala/onlyPlayer/1/autoPlay/false" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="wmode" value="window" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="http://webtv.realitatea.net/actual/politisti-prinsi-la-furat-intr-un-magazin-din-capitala/onlyPlayer/1/autoPlay/false" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" wmode="window" bgcolor="#000000" width="460" height="365"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News