Evenimentul Zilei > Justitie > MAGIE? Arestate preventiv, vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au dispărut!
MAGIE? Arestate preventiv, vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au dispărut!

MAGIE? Arestate preventiv, vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au dispărut!

Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea preventivă a vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa. Acestea au contactat alţi 14 clienţi noi, după începerea urmăririi penale. Vanessa şi Melissa au dispărut de la domiciliu, astfel că Poliţia le caută.

UPDATE 2: Poliţiştii au mers în Chitila, la domiciliul Roxanei Lider, cunoscută drept vrăjitoarea Vanessa, pentru a pune în executare mandatul de arestare preventivă, însă aceasta a fugit de acasă şi este, momentan, de negăsit. La fel şi Rada Minca – Melissa.
Vânătoare de vrăjitoare! La propriu
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, inspectorul Claudia Burada, vrăjitoarele urmează a fi date în urmărire.
Vanessa şi Melissa trebuiau să se prezinte la Poliţie până la ora 18. Cum acestea nu au venit singure, poliţiştii le-au căutat la domiciliu. Negăsindu-le, le dau în urmărire.
UPDATE: Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dispus ca Roxana Lider şi Rada Minca, cunoscute drept vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, să fie arestate preventiv pentru 29 de zile. Decizia este definitivă.
Complicii Ion Constantin şi Sava Buzea au fost, de asemenea, arestaţi.
Reamintim că Tribunalul Ilfov dispusese ca vrăjitoarele să fie cercetate în stare de libertate, după ce ele au fost reţinute de procurori pentru 24 de ore.
Vrăjitoarea Vanessa, pe numele ei real Roxana Lider, a declarat în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti că doreşte să fie cercetată în stare de libertate pentru a-şi putea creşte cei cinci copii. Ea a recunoscut că nu i-a putut îndeplini Oanei Zăvoranu visul de a deveni vedetă la Hollywood.
Procurorii au arătat că Vanessa şi Melissa (Rada Minca) au mai contactat alţi 14 posibili clienţi, cu intenţia de a-i înşela, după ce împotriva lor a fost dispusă începerea urmăririi penale.
Tribunalul Ilfov le-a pus în libertate pe cele două vrăjitoare, săptămâna trecută, motivând, "original", că vina nu le-ar aparţine lor, ci clienţilor, mult prea creduli.
Citiţi şi:

  • Dosarul Vrăjitoarelor sau cum dă Tribunalul Ilfov liber la înşelat creduli
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: