Într-una dintre ultimele intervenții telefonice la postul GSP TV, Adrian Porumboiu, patronul grupării de fotbal FC Vaslui, a folosit cuvinte grele la adresa impresarilor de fotbaliști, principalele sale ținte fiind frații Ioan și Victor Becali, cu care nu s-a sfiit niciodată să intre în conflict. Pe Victor Becali, Porumboiu l-a ironizat în trecut, spunând că punea apă distilată în bateriile de mașină, până să ajungă agent FIFA.
„România este țara nimănui. Când a venit aici era, Eric era vai de mama lui, într-un adidas şi într-un șlap. Nici nu știa dacă dă cu stîngul sau cu dreptul în minge. Acum e mare vedetă, a plecat de capul lui de la Mediaș. La fel cu Spadacio, i-a dat Rapidul bani, iar el s-a dus FIFA.

În afară de mafia pariurilor, care este flagelul fotbalului mondial, mai există mafia impresarilor, care este cea mai mare ciumă. Dacă îi vedeţi pe aceşti impresari, trebuie să ocoliți vreo două orașe, nu două străzi. Spadacio mi-a fost oferit gratis, dar l-am sunat pe Copos, doar nu am ajuns să ne furăm între noi. Pe Mititelu au sărit precum corbii. Nu se poate așa ceva”, a tunat Porumboiu.
Fotbaliștii „răpiți” Universității, la care face referire Porumboiu, au ajuns prin intermediul fraților Becali fie la Steaua, fie la Astra Ploiești, dar și la Dinamo.