Mădălina Manole - viaţa ca un foc de paie

Mădălina Manole - viaţa ca un foc de paie

În ziua în care fanii se pregăteau să o aniverseze, Mădălina Manole a decis să spună "Adio" vieţii.

 A lăsat în urmă un gol imens şi la fel de multă nedumerire cu privire la cauzele care au împins-o către gestul extrem. "Era fericită" au spus deopotrivă membrii familiei şi cunoscuţii care nu îşi explică de ce o casă frumoasă, un soţ iubitor şi un copil sănătos nu pot aduce fericirea.

Astăzi, "Fata cu părul de foc" a semănat jăratic în lumea muzicală românească, din ce în ce mai goală şi mai nostalgică după adevăratele valori. Mădălina continua să aibă curajul să cânte live pe scenă, într-o lume cu mult play-back. Mădălina umplea sălile de spectacole şi ţinea publicul în picioare. Mădălina avea fani adevăraţi, care o iubeau şi o urmau în concertele din toată ţara. Şi era "împlinită", aşa cum ea însăşi a mărturisit cu doar câteva ore înainte de a se stinge.

Acum, cântecul ei a tăcut brusc şi se caută cauze.  De ce ar alege moartea o femeie care deborda de cele mai frumoase trăiri, care continua să repete cu seninătate că este o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită? Cu cât cinism şi-a premeditat sfârşitul o mamă care a avut, în cele din urmă, copilul pe care şi-l dorea de mulţi ani? Răspunsul se află la ea şi la Dumnezeu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ipotezele în acest sens sunt, însă,  multe. De la depresia postnatală la o noapte de absenţă a soţului, presupunerile nu încetează să curgă. Cea mai zguduitoare dintre ele a fost dată chiar de artistă: „Îmi pare rău, dar nu mă mai simt frumoasă".  Pentru noi, toţi, ea nu poate fi altfel.