"M-au dus la morgă să identific trupul carbonizat"

"M-au dus la morgă să identific trupul carbonizat"

O familie din comuna suceveană Moldoviţa trăieşte o adevărată dramă, după ce fiul lor, un tânăr în vârstă de 20 de ani, plecat anul trecut la muncă în Grecia să-şi facă un rost în viaţă, s-a întors acasă, joi seară, între patru scânduri.

Autorităţile elene i-au spus familiei Catană că persoane rămase încă neidentificate l-au înjunghiat pe Andrei în piept, săptămâna trecută, după care i-au dat foc şi l-au lăsat să moară, potrivit concluziilor medicilor legişti care au efectuat necropsia.

Cu inima sfâşiată de durere, mama băiatului nu-şi poate explica cum cineva a putut da dovadă de atâta cruzime şi nu-şi mai doreşte acum decât ca autorii să plătească pentru fapta lor.

„Andrei locuia, în apartamentul în care s-a petrecut crima, cu tatăl său vitreg, însă acesta plecase în România cu câteva zile înaintea comiterii oribilei fapte. Nu ştiu prea multe despre ultimele ore din viaţa fiului meu pentru că nici măcar poliţiştii greci nu au deocamdată prea multe informaţii despre acest caz. Eram la muncă în Belgia, când am primit cumplita veste. Am plecat de urgenţă la Atena, unde anchetatorii m-au dus la morgă ca să identific trupul carbonizat al fiului meu“, povesteşte cu lacrimi în ochi Livia Catană, mama victimei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familie urmărită de tragedii

Singurele amănunte despre ultimele clipe ale copilului ei, Livia Catană le-a aflat de la o femeie care locuieşte deasupra apartamentului în care s-a petrecut crima. „Mi-a spus că în acea seară, în apartamentul fiului meu, era o petrecere, auzindu-se muzică. Pe la ora 3 şi jumătate femeia s-a trezit înecată de fum şi a sunat imediat la poliţie. Ea a mai spus că a auzit pentru scurt timp ţipetele băiatului meu, însă altceva nimic“, povesteşte mama lui Andrei Catană, precizând că anchetatorii i-au spus că, până în prezent, nu au niciun suspect.

Pentru Livia Catană este a doua oară când îşi duce unul dintre copii la groapă, după ce în urmă cu nouă ani una dintre fiicele sale, în vârstă de 20 de ani, a murit într-un grav accident rutier.