Evenimentul Zilei > Actualitate > LUPTE DE STRADĂ între rudele unui tâlhar şi ale unui violator. 33 de percheziţii în Călăraşi
LUPTE DE STRADĂ între rudele unui tâlhar şi ale unui violator. 33 de percheziţii în Călăraşi

LUPTE DE STRADĂ între rudele unui tâlhar şi ale unui violator. 33 de percheziţii în Călăraşi

Un conflict între doi indivizi aflaţi în închisoare a generat adevărate lupte de stradă în localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi. Neamurile celor doi puşcăriaşi, acuzaţi de viol şi tâlhărie, s-au bătut cu bâte şi săbii. Azi dimineaţă, o "armată" de poliţişti i-au prins şi dezarmat pe 33 dintre protagoniştii bătăliei.

Poliţiştii din Călăraşi efectuează 33 de percheziţii domiciliare simultane, pe raza oraşului Budeşti şi a comunei Fundeni, din judeţul Călăraşi, la locuinţele mai multor persoane, implicate într-un conflict produs săptămâna trecută pe o stradă din oraşul Budeşti.
33 de persoane sunt duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri cu privire la implicarea în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi distrugere, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă.

Starea conflictuală a avut loc în seara de 12 septembrie a.c., între membri ai unor familii din comuna Fundeni şi din oraşul Budeşti, urmarea unui conflict produs în penitenciar, între doi bărbaţi din aceste localităţi, condamnaţi pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă (viol şi tâlhărie).
În altercaţia, în care au fost folosite obiecte contondente, precum bâte şi săbii, trei persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale. Două maşini au fost avariate în timpul bătăliei. Conflictul a fost aplanat de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, deplasaţi la faţa locului.

La acţiunea din această dimineaţă participă, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale (IGPR), poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC), Serviciul de Intervenţie Rapidă (SIR), de la Poliţia Municipiului Olteniţa, Poliţia Oraşului Budeşti şi posturile de poliţie arondate. De asemenea, la activităţi participă şi luptători SIIAS din cadrul IGPR.

Aceştia au beneficiat de sprijinul informativ al DOS(IGPR) şi DGIPI.

    

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: