Crimă oribilă în faţa unui club de striptease: tânăr înjunghiat de 20 de ori şi lăsat să sângereze până la moarte

Crimă oribilă în faţa unui club de striptease: tânăr înjunghiat de 20 de ori şi lăsat să sângereze până la moarte

Un bărbat din Lugoj a murit, duminică dimineaţă, la spital, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. El a fost găsit pe stradă, într-o baltă de sânge, la 4 dimineaţa. Mobilul crimei nu este cunoscut încă, tot ce ştiu poliţiştii este că tânărul petrecuse toată noaptea într-un local de striptease.

Crima s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 4:30, pe strada Timişoarei, vizavi de fosta Bancă Agricolă. Victima este un tânăr de 32 de ani, pe nume Marian Stanciu, care locuia în cartierul Cotu Mic.

Din primele informaţii, reiese că tânărul a petrecut noaptea în localul de striptease din apropiere. Marian Stanciu a fost găsit într-o baltă de sânge, pe trotuar, după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri de cuţit. "La sosirea noastră, am crezut prima dată că este udat cu apă, dar era plin de sânge. Din ce am văzut noi, avea cel puţin şase lovituri de cuţit. Se afla în şoc hemoragic, iar la spital a decedat", a declarat unul dintre medicii sosiţi cu ao ambulanţă la faţa locului. Ulterior, legiştii au constatat că trupul bărbatului fusese înjunghiat de 20 de ori.

Până la această oră criminalul nu a fost prins, însă oamenii legii au identificat deja un principal suspect, pe care îl caută. Poliţiştii au chemat la audieri personalul localului de striptease şi pe câţiva clienţi, printre care şi nişte polonezi care se aflau în local la ora la care probabil au degenerat lucrurile. Polonezii, susţin poliţiştii, au doar calitatea de martor. Aceştia erau veniţi în oraş pentru a încărca marfă la una din fabricile de pe strada unde a avut loc crima şi au petrecut şi ei noaptea în localul cu dansatoare la bară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele investigaţii, anchetatorii susţin că întreg scandalul s-a consumat în stradă. În momentul în care Marian Stanciu a ieşit pentru a pleca acasă, a fost atacat înainte să ajungă la maşina parcată în apropiere. Doi indivizi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, apoi unul dintre ei l-a şi înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit. Victima a rămas într-o baltă de sânge, iar un martor a sunat la 112.