Evenimentul Zilei > Politica > JIGNIRI fără precedent la adresa lui Ludovic Orban. Un CUNOSCUT DEPUTAT PSD a RĂBUFNIT
JIGNIRI fără precedent la adresa lui Ludovic Orban. Un CUNOSCUT DEPUTAT PSD a RĂBUFNIT

JIGNIRI fără precedent la adresa lui Ludovic Orban. Un CUNOSCUT DEPUTAT PSD a RĂBUFNIT

Limbaj fără precedent al unui deputat PSD la adresa preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Deputatul social-democrat, Liviu Pleşoianu, atacă dur susținerea pe care o are președintele PNL față de Kovesi în prezent după ce, în urmă cu cinci ani, același Orban critica numirea acesteia în fruntea DNA.

Schimbarea de atitudine a lui Orban a fost aspru criticată de Orban. “Caracter infect” numit președintele PNL.  Pleșoianu este convins că aceasta este o trădare faţă de PNL. Mai mult, Pleşoianu îi cere demisia lui Orban din fruntea Partidului Naţional Liberal.

" PROBA audio-video a caracterului #INFECT al distinsului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, 2018: „Presiunea uriașă a fost pusă cu un singur scop: să fie revocată Codruța Kovesi. Din punctul meu de vedere, nu există ABSOLUT NICIUN TEMEI pentru a iniția revocarea doamnei Kovesi din funcție!”

…Aștept reacții din partea parlamentarilor PNL. Cei care nu vor avea o reacție publică nu sunt LIBERALI adevărați și nu mai au începând din această clipă căderea morală de a li se adresa românilor. În ceea ce vă privește, domnule Ludovic Orban, vă solicit demisia din funcția de președinte PNL. Un om cu un caracter #INFECT, un cameleon capabil să declare azi exact opusul celor declarate ieri este o #RUȘINE pentru ideea de liberalism!

P.S. În toate emisiunile în care am ridicat această problemă în fața unui parlamentar liberal, mi s-a replicat invariabil: „Nu știu de unde ați scos declarația asta a domnului Orban. Eu nu cunosc…”. Cel mai recent, mi-a spus asta în direct, la o oră de maximă audiență, parlamentarul PNL Dan Vîlceanu. Ei bine, acum aveți și PROBA! Domnule Vîlceanu, stimați parlamentari PNL, aveți cuvântul… Vă ascultăm cu toții cu maxim interes.

P.P.S. În 2013, distinsul LUDOVIC ORBAN a făcut MULTE alte declarații în ceea ce o privește pe distinsa Kovesi. Iată încă una dintre ele: „Decizia premierului Ponta reprezintă o trădare de neacceptat faţă de toţi cetăţenii români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu şi care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, CODRUŢA KOVESI, CARE A FOST MÂNA DREAPTĂ ÎN TOT SISTEMUL TICĂLOŞIT PE CARE L-A PUS ÎN MIŞCARE TRAIAN BĂSESCU, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu!”…", a tunat Pleşoianu pe facebook.