Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban, hotărât să „dărâme” Guvernul. Ce a spus președintele PNL. Condiția pentru o moțiune de cenzură
Ludovic Orban, hotărât să „dărâme” Guvernul. Ce a spus președintele PNL. Condiția pentru o moțiune de cenzură

Ludovic Orban, hotărât să „dărâme” Guvernul. Ce a spus președintele PNL. Condiția pentru o moțiune de cenzură

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că liberalii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, atunci când vor considera că există şanse pentru a obţine voturi și din afara Opoziţiei. Orban consideră că un astfel de moment ar putea să aibă loc dacă PSD pierde alegerile europarlamentare.

„Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede acestei guvernări care provoacă consecinţe catastrofale pentru România. Vom depune această moţiune de cenzură când vom considera că există auspicii favorabile, şanse de a putea obţine un număr semnificativ de voturi în afara voturilor pe care le deţinem, Opoziţia de astăzi, şi care sunt insuficiente pentru a dărâma Guvernul. După ce vom câştiga alegerile europarlamentare, PSD va pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul liberalilor a mai transmis un mesaj prin care cheamă românii la vot, afirmând că o prezență masivă la alegerile europarlamentare, în care poporul ar acorda votul către PNL, ar putea conduce la dărâmarea Guvernului.

„De asta este un mesaj, românii dacă vin la vot la alegerile pentru Parlamentul European, votul lor reprezintă votul la o moţiune de cenzură împotriva lui Dragnea şi a actualului Guvern. Pentru că o prezenţă masivă la vot şi un vot dat PNL poate să ducă la dărâmarea Guvernului şi, votând PNL, votezi o moţiune de cenzură împotriva lui Dragnea şi PSD”, a mai spus președintele PNL.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: