Sarah a suferit un grav accident la un antrenament cu echipa de baschet unde activează şi a fost dusă de urgenţă la spital. Medicii au reuşit, după trei ore să o salveze pe fiica Anamariei Prodan.

Sarah este jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi, SUA.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus Yo Mc Phee-McCuin, antrenoarea fiicei Anamariei Prodan.

„Era 6.00 dimineața, dar oamenii au fost solidari cu Sarah, care a stat mai bine de trei ore pe masa de operații. Mai mult, și la externare, am avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegele lui Sarah de la echipa de baschet. Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a spus  Anamaria Prodan.

Medicii spun că Sarah va reveni la antrenamente abia peste șase luni, potrivit cancan.ro