Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Operată de urgență. Scene teribile
Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Operată de urgență. Scene teribile

Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Operată de urgență. Scene teribile

Anamariei Prodan trece prin momente foarte grele după ce fiica ei, Sarah Dumitrescu a fost operată.

Sarah a suferit un grav accident la un antrenament cu echipa de baschet unde activează şi a fost dusă de urgenţă la spital. Medicii au reuşit, după trei ore să o salveze pe fiica Anamariei Prodan.

Sarah este jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi, SUA.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus Yo Mc Phee-McCuin, antrenoarea fiicei Anamariei Prodan.

„Era 6.00 dimineața, dar oamenii au fost solidari cu Sarah, care a stat mai bine de trei ore pe masa de operații. Mai mult, și la externare, am avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegele lui Sarah de la echipa de baschet. Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a spus  Anamaria Prodan.

Medicii spun că Sarah va reveni la antrenamente abia peste șase luni, potrivit cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.