Evenimentul Zilei > Actualitate > LOVITURĂ dură primită de NEA MĂRIN, din cauza unui celebru caz de TRAFIC DE DROGURI
LOVITURĂ dură primită de NEA MĂRIN, din cauza unui celebru caz de TRAFIC DE DROGURI

LOVITURĂ dură primită de NEA MĂRIN, din cauza unui celebru caz de TRAFIC DE DROGURI

Lovitură dură primită de nea Mărin, din cauza unui celebru caz de traffic de droguri. Cel care și-a trăit viața în pas de dans și-a expus părerea personală în cadrul unei emisiuni TV.

După ce fostul jucător de fotbal, Giani Chiriță a dat declaraţii în faţa anchetatorilor, fiind suspectat pentru trafic de substanţe interzise, reacțiile curg lanț. Nici nea Marin nu a fost lăsat indiferent de vestea cutremurătoare și-a expus părerea personală în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Nea Mărin a spus că el nu crede că Giani Kiriţă e vinovat de ceea ce a fost acuzat și că fostului sportiv i s-ar fi înscenat totul, scrie spynews.ro. 

"Niciodată în viaţa asta a mea nu cred că e în stare să facă aşa ceva, pentru că e un băiat care e muncitor, e serios. Din câte am văzut bani are, şi-a strâns bănuţi frumos cât a fost ca fotbalist. Acum ştiu că se pregăteşte să devină antrenor, el îşi chibzuieşte bănuţul. Eu nu cred că Geani e în stare de aşa ceva! Nu cred! Poate că e o înscenare sau poate că… nu ştiu. Nu cred că e el în stare să facă aşa ceva. Nici să tragă el prostii din astea, dar nici să se ocupe de aşa ceva. Nu cred, eu nu cred aşa ceva. Probabil că el are aşa o gaşcă prin cluburi, prin asta, şi lumea, ştii cum e: dacă te duci în club, înseamnă că faci şi prostii. El e tânăr, se duce cu tineri în cluburi, probabil că l-o fi luat şi pe el al ochi cineva. Dar nu cred, eu nu cred că e în stare de aşa ceva.", a declarat nea Mărin.