Evenimentul ZileiPoliticaLovitură dură pentru Dăncilă. Nora a dat-o de gol. Cum arată „bojdeuca” de la Predeal FOTO

Lovitură dură pentru Dăncilă. Nora a dat-o de gol. Cum arată „bojdeuca” de la Predeal FOTO

Lovitură dură pentru Dăncilă. Nora a dat-o de gol. Cum arată „bojdeuca” de la Predeal FOTO
În campania electorală, candidata la alegerile prezidenţiale a afirmat că la Predeal are o căsuţă „simplă”, care este neterminată.

Conform declarației de avere, Viorica Dăncilă deține, la Predeal, o casă cu o suprafață de 417 mp și amprentă la sol de 156 mp.

La conferintele de presă, Viorica Dăncilă a spus de mai multe ori că acea casă este modestă şi încă nu este finalizată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Numai că nora sa, Elena a postat, în luna aprilie, când încă nu se despărțise de fiul Vioricăi Dăncilă, pe pagina sa de socializare o fotografie, care o contrazice pe fosta ei soacră, Viorica.

Fotografia postată de fosta noră a Vioricăi Dăncilă prezintă, totuși, finisaje realizate cu bun gust, de o calitate ridicată – gresie exterioară de culoare roz, bârne de lemn masiv și lambriuri de lemn.

„Totul se poate justifica. Am fost 9 ani europarlamentar. (n. red. – casa din Predeal) este din 1999. Nici acum nu este finalizată construcția”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unei conferințe susținute la sediul PSD.

În plan îndepărtat, apare un gard bine finisat, o alee pietruită și o peluză îngrijită. Cu siguranță, din luna aprilie și până acum lucrările la casa din Predeal au continuat, imobilul fiind construit la cele mai înalte standarde, cancan.ro


Accesează: