NBC News a oferit informații despre acest eveniment vineri seara, la sfârșitul unui articol în care explica lipsa sa de interes față de subiectul e-mail-urilor care dovedesc traficul de influență făcut de Joe Biden prin intermediul afacerilor fiului său.

Primul laptop al lui Hunter Biden a fost reținut de FBI în decembrie 2019.

Acum, NBC vorbește despre un al doilea.

„Dacă (Hunter Biden) și-a lăsat aparatul în Delaware, aceasta ar fi a doua oară, cel puțin, când lasă undeva un laptop. Potrivit două persoane, la curent cu afacerea, un alt laptop al lui Hunter Biden a ajuns în custodia Drug Enforcement Administration (DEA), când au executat o percheziție în cabinetul din Massachusetts al unui psihiatru acuzat de malpraxis. Psihiatrul nu a fost pus sub acuzare pentru o infracțiune penală.

Și articolul din NBC continuă:

„Hunter Biden nu a fost ținta percheziției sau anchetei, iar avocatul său a recuperat în cele din urmă laptopul. Nu se cunoaște de ce laptopul său a fost lăsat în cabinetul medicului.”

Droguri și exploatarea pacienților

Washington Examiner a dezvoltat relatarea NBC News:

„Surse au declarat NBC News că aparatul aparținând fiului de 50 de ani al fostului vicepreședinte Joe Biden, care este în prezent candidat în alegerile prezidențiale, a fost luat în custodie de către DEA în februarie, cu ocazia punerii în executare a unui mandat de percheziție la cabinetul din Massachusetts al unui psihiatru acuzat de malpraxis.

„Fostului psihiatru al celebrităților, Keith Ablow, i-a fost suspendată licența de practică în urma unor acuzații de exploatare sexuală a pacienților și de prescriere ilegală de droguri pe rețetă. Ablow a negat acuzațiile și nu a fost inculpat pentru nici o infracțiune penală.”

Washington Examiner amintește că Hunter Biden a urmat mai multe tratamente împotriva dependenței sale de substanțe interzise.

Fiul actualului candidat Democrat la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie a fost trecut în rezervă din US Navy, în 2013, pentru consum de cocaină.