Evenimentul Zilei > Actualitate > Locuinţe la Unirii, de la 109.000 de euro
Locuinţe la Unirii, de la 109.000 de euro

Locuinţe la Unirii, de la 109.000 de euro

Cei care vor să se mute într-o locuinţă nouă în zona centrală pot opta pentru apartamentele din complexul Vivando Unirii, finanţat de compania israeliană Ocif, în parteneriat cu grupul financiar francez Rothschild.

Proiectul va fi amplasat pe un teren de 8.000 de metri pătraţi, lângă Piaţa Unirii, şi va avea 110 apartamente cu una, două, trei şi patru camere. Cea mai ieftină locuinţă porneşte de la 109.000 de euro plus TVA, iar preţul mediu al acestora este de 200.000 de euro plus TVA. „Vivendo este primul proiect pe care îl vom dezvolta în Bucureşti. Terenul a costat 5,2 milioane de euro, iar investiţia se va ridica la circa 20 de milioane de euro“, a declarat directorul general al Ocif, Avner Bar.

Potrivit acestuia, lucrările de construcţie au început de câteva luni, întregul proiect urmând să fie finalizat în luna iulie a anului 2009. Complexul va cuprinde un singur imobil cu patru etaje, plus mansardă. Compania mai deţine un teren de circa 90.000 de metri pătraţi în Pipera, unde intenţionează, de asemenea, să construiască un proiect rezidenţ ial. Ocif este unul dintre cele mai mari grupuri israeliene din domeniul dezvoltărilor imobiliare, cu activităţi în Israel şi în străină- tate.