„Este o ediţie specială care va oferi o soluţie indiferent dacă este vorba de cineva care doreşte să vândă o locuinţă sau să cumpere una sau doar doreşte să o amenajeze pe cea care o are deja. Vizitatorii vor găsi aici, pe lângă locuinţele construite din materiale clasice, şi apartamente construite din materiale ecologice sau case din lemn", a spus Adina Patilea, citată de Agerpres.

Pentru ansamblul Dream Residence, construit în cartierul Rahova, cu 40 de apartamente, dezvoltatorul oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-şi personaliza apartamentele rezervate, pe perioada târgului cumpărătorii având discount-uri de 1.000 de euro pentru garsoniere şi 3.000 euro pentru apartamentele cu doua şi trei camere. Astfel, o garsonieră de 35 de metri pătraţi utili costa 27.900 euro, un apartament cu două camere – 46.900 euro, iar unul cu trei camere – 56.500 euro.

„Eficienţa energetică vinde apartamentele, oamenii au început să investească în mod corect, pe termen lung, pentru a-şi reduce cheltuielile ulterioare. Produsele Ozone Homes sunt unice pe piaţă, iar calitatea construcţiei şi eficienţa energetică, alături de alte caracteristici, cum sunt timpul şi costurile reduse, îi încurajează pe cei în căutarea unei case să aleaga Avalon Residence, un ansamblu construit după aceste valori", a spus Andrew Prelea, CEO Ozone Homes.

Un apartament cu doua camere, terasă şi loc de parcare se vinde la un preţ începând cu 42 500 de euro + 5% TVA. Vilele Avalon, cu o suprafaţă de 120 mp, cu terasă de 3,5 mp de grădină de minimum 150 mp şi trei locuri de parcare au preţuri începând cu 82.000 – 88.000 euro + 5% TVA, pentru cele ,,la gri", iar la cele finisate se adaugă 10.000 euro/vilă plus 24% TVA.

Dezvoltatorii complexului Confort Urban vin şi ei cu oferte speciale. Astfel, o garsonieră costa 21.000 euro, un apartament cu două camere – 34.500 euro, iar unul cu trei camere – 44.500 euro. Mai mult, se acordă vocher pentru mobilier de la Mobexpert în valoare de 1.500 euro pentru garsoniere, 2.000 euro TVA inclus pentru 2 camere, 2.500 euro TVA inclus pentru 3 camere.

În cadrul Project Expo şi-a făcut debutul compania Alamco, firmă specializată în construcţia clădirilor, în special a caselor pe structură de lemn. Toate elementele componente ale unei case – pereţi, plafoane, elementele pentru acoperiş sunt produse cu tehnologie germană în fabrica proprie, iar materialele folosite sunt conform cu cele mai recente norme europene.

„Cea mai bună recomandare pentru Alamco este portofoliul acesteia: Gardenia Village din Corbeanca – Ilfov, Le Jardin des Melias din Beaucaire, La villa du parc din Bourges, Les Berges du Rhone din Bourg les Valence, Franţa, precum şi alte zeci de locuinţe făcute pentru diferite persoane fizice. Proiectul Confort Village, situat în Corbeanca, este dedicat familiilor tinere, la început de drum. Preţul unui apartament este de 55.000 euro, TVA inclus. Se poate accesa un credit în programul Prima Casă, cu avans doar de 3.000 de euro", a mai spus Adina Patilea.