Evenimentul Zilei > Actualitate > Lobonț, ignorat din nou. Un spaniol și un olandez îi fac viața amară
Lobonț, ignorat din nou. Un spaniol și un olandez îi fac viața amară

Lobonț, ignorat din nou. Un spaniol și un olandez îi fac viața amară

Deși a avut evoluții apreciate, portarul român Bogdan Lobonț a fost trecut iarăși pe linie moartă la AS Roma, în această seară, la jocul de campionat cu Genoa, meci adjudecat, pe teren propriu, de formația din Cetatea Eternă cu 1-0.

La AS Roma, hunedoreanul Bogdan Lobonț (34 de ani) este condamnat să stea în umbra olandezului Maarten Stekelenburg (29 de ani).
Intrat între buturi la derby-ul cu Lazio, când olandezul a fost eliminat, Lobonț a avut ulterior prestații lăudate, în special în deplasarea de la Palermo.
Lobonț e un băiat extraordinar și a demonstrat că este și un fotbalist foarte bun”, spunea antrenorul Luis Enrique, la finalul jocului cu Palermo, de runda trecută, în care „Lobi” n-a primit gol, iar Roma a câștigat cu 1-0.
Cu toate acestea, în epilogul etapei a 28-a din Serie A, astă-seară, tehnicianul iberic l-a preferat pe Stekelenburg (care între timp și-a ispășit suspendarea) în jocul AS Roma-Genoa 1-0 (a decis reușita argentinianului Pablo Osvaldo, din minutul 3). „Lobi” a fost doar „rezervă”.
AS Roma ocupă poziția a 6-a în Serie A, în afara locurilor care trimit în viitoarea ediție a cupelor europene. La rândul ei, Genoa se găsește pe locul 14.
În condițiile în care prinde rar echipa în Italia, Lobonț are șanse reduse de a reveni la națională, deși n-a renunțat niciodată la gândul de a îmbrăca tricoul primei reprezentative. Totuși, selecționerul Victor Pițurcă a anunțat că, în eventualitatea unei crize la nivelul portarilor, va apela fără rezerve la experiența lui Lobonț.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: