Evenimentul Zilei > Actualitate > Livia Dilă, la „Ora de ştiri” din TVR
Livia Dilă, la „Ora de ştiri” din TVR

Livia Dilă, la „Ora de ştiri” din TVR

Din octombrie, moderatoarea emisiunii "6! Vine presa" de la postul B1 se va afla la pupitrul emisiunii de la TVR 2.

Moderatoarea emisiunii "6! Vine presa" de pe B1, Livia Dilă urmează să fie, din 4 octombrie, noua vedetă a "Orei de ştiri", emisiunea zilnică de la orele 22.00, de la TVR 2. Schimbarea are loc odată cu introducerea grilei de toamnă.

Cuplu cu Lucian Pîrvoiu

Alături de Livia Dilă în studio se va mai afla Lucian Pîrvoiu, care până acum a ocupat poziţia de reporter la principala emisiune informativă a TVR 1. Deşi Lucian Pîrvoiu a dat mai multe probe, încă nu s-a întâlnit cu Livia Dilă pe platou, mai ales că fosta moderatoare a fost plecată, alături de o delegaţie de ziarişti, la Bruxelles.

Rodica Culcer, directorul Direcţiei de Ştiri al postului public de televiziune, va decide în această săptămână noul format al "Orei de ştiri", urmând să se hotărască dacă Livia şi Lucian vor forma un cuplu la pupitrul ştirilor sau vor intra separat în emisiune.

Până acum, la pupitrul emisiunii informative se afla, de luni până joi Mirela Nagâţ, iar în weekend Monica Gyurco.

Livia Dilă este absolventă a Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti şi a petrecut nouă ani la B1, din care cinci ca moderator al unei emisiunii cu un format în care se îmbină dezbaterile pe teme politice, sociale şi sportive cu cele mondene.

B1 nu a hotârât încă cine o va înlocui pe Livia Dilă. Săptămâna trecută, emisiunea "6! Vine presa" a fost prezentată de Mădălina Ilinca, realizator-prezentator al emisiunii "Briefing" şi şef al Departamentului de Ştiri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: