Drama care a cutremurat muzica populară românească nu se oprește aici. Informațiile contradictorii despre accidentul în care a fost implicată interpreta Liliana Savu nu mai contenesc să apară. De data aceasta, chiar membrii familiei artistei au adus lămuririle necesare despre clipele de cumpănă prin care a trecut solista.

„În clipele acestea grele care au venit peste noi, vrem să vă mulţumim tuturor pentru cuvintele, încurajările şi sprijinul pe care ni l-aţi oferit. Din cauza formalităţilor statului maghiar, repatrierea trupului se va face abia săptămâna viitoare. Revenim cu detalii în legătura cu înmormântarea.”, au scris apropiații artistei pe pagina de Facebook a acesteia.

Inițial, s-a crezut că ar mai fi fost implicat un autoturism în acel accident, dar lucrurile stau cu totul altfel. Se pare că a fost implicată doar o singură mașină. Cei doi soți ar fi oprit pe banda de rgență, s-au dat jos din mașină, dar soțul artistei a uitat să tragă frâna de mână. Astfel, autoturismul a venit peste bărbat și l-a pus la pământ. Lovitura i-a fost fatală.

Interpreta a suferit un șoc, a primit sprijinul medicilor, dar nu a fost internată, informează DCNews.

 

Te-ar putea interesa și: