Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I: Oţelul Galaţi – Viitorul Constanţa 1-1. Echipa lui Hagi s-a specializat în remize
LIGA I: Oţelul Galaţi – Viitorul Constanţa 1-1. Echipa lui Hagi s-a specializat în remize

LIGA I: Oţelul Galaţi – Viitorul Constanţa 1-1. Echipa lui Hagi s-a specializat în remize

Gruparea patronată de Gică Hagi a înregistrat nu mai puţin de cinci rezultate de egalitate în cele opt etape disputate în actualul sezon al Ligii I la fotbal.

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată astăzi, pe teren propriu, cu Viitorul Constanţa, contând pentru etapa a 8-a a Ligii I la fotbal. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 18, când Viglianti a finalizat după o pasă cu călcâiul primită de la Pena. Nicolae Dică, veteranul echipei patronate de Gică Hagi, a reuşit să egaleze opt minute mai târziu, când a transformat un penalty obţinut de Alibec.
Pe parcursul jocului, gălăţenii au trimis de două ori mingea în bară, prin Vigliianti (34) şi Pena (37), iar constănţenii – o dată, prin Iancu (68).
Viitorul a înregistrat cea de-a cincea remiză în cele opt etape disputate în actualul sezon al Ligii I. Bilanţul constănţenilor mai cuprinde o victorie şi două înfrângeri. „A fost un meci spectaculos, cu multe ocazii. Poate că Oţelul merita să câştige, pentru că a pus presiune pe noi.
Să nu ştirbim însă din meritele noastre, pentru că şi Iancu a avut o bară. Am crescut de la meci la meci, facem jocuri bune împotriva adversarilor puternici„, a declarat Gică Hagi după meci, la postul Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News