În fața a 5.000 de spectatori, Steaua a mizat în această seară pe rezerve, deoarece Mirel Rădoi a decis să odihnească pe titulari pentru duelul de miercuri, cu Partizan, din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Oaspeții au profitat rapid de lipsa jucătotirlor de bază din tabăra stelistă și au deschis scorul în minutul 16, atunci când pasa lui Roșu l-a găsit pe Tiago Lopes, iar acesta a înscris printre picioarele lui Niță. Conduși pe teren propriu, „roș-albaștrii” au fost mai periculoși până la pauză. În al doilea act, Steaua a reușit să restabilească egalitatea pe tabelă. În minutul 57, Alcenat a pasat, în careu, pentru Tudorie, iar atacantul Stelei a punctat fără probleme. 

„Merităm acest punct, la fel cum le meritam pe toate cele trei. Băieţii merită felicitările noastre pentru felul în care au abordat această partidă. Era foarte greu ca automatismele noastre să funcţioneze, deoarece a fost prima oară când am jucat în această formulă. Ştiam că CFR joacă agresiv şi atunci nu avea rost să riscăm pentru meciul cu Partizan”, a declarat Mirel Rădoi la final, pentru DigiSport.

Steaua: Niţă – Râpă, Carp (Alcenat '55), Toşca, Guilherme – Neagu, Tahar – Iancu (Grădinaru '46), Enceanu (Mihalcea '79), Hamroun – Tudorie. Director sportiv: Mirel Rădoi.

CFR Cluj: Mincă – D. Filipe, Tînc, Larie, Camora – Tiago Lopes, Mureşan (Nascimento '86), Petrucci, Păun (Goncalvez '61) – Guima, Roşu (C. Lopez '46). Antrenor: Francisc Dican.