Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan şi anunţă că-i „îndrăgostită nebun”
Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan şi anunţă că-i „îndrăgostită nebun”

Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan şi anunţă că-i „îndrăgostită nebun”

Lidia Buble face anunţul care a luat prin surprindere internauţii şi spune că-i „îndrăgostită nebun”.

Lidia Buble  a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a luat prin surprindere atât fanii cât şi tabloidele româneşti.  Cântăreaţa a anunţat pe Instagram că este „îndrăgostită nebun”, cu toate că abia s-a despărţit de  Răzvan Simion.

Lidia Buble a publicat pe Instagram următorul mesaj: „Îndrăgostită nebun de un străin… #ochiiaiaverzi👀🔜🎥 ”, ataşând şi imaginea de mai jos.

Photo by Lidia Buble on July 11, 2020. Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

La postarea cu anunţul respectiv, mihaelaradulescuschwartzenberg şi-a făcut prezenţa dându-i un like. Iar alţi comentatori au reacţionat cu mesje de genul: „E un film horror ceva??” Sau: „Îndrăgostită nebunește sau îndrăgostită de un străin nebun?”

Motivul despărţirii de Răzvan

Motivul care a dus la una dintre cele mai răsunătoare despărțirii din showbiz-ul românesc a fost refuzul lui Răzvan Simion de a se boteza în religia penticostală.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei.


Mai multe detalii, aici: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta!


Lidia Buble a lansat  prima piesă după despărțirea de Răzvan

Lidia Buble a anunţat pe Instagram că urmează să lanseze o nouă piesă. Ar fi prima după despărțirea de Răzvan Simion. Nu se ştie cui se adresează cu acest mesaj: lui Răzvan sau noului iubit misterios?!

Mesjul este acesta: „ Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi…🔜⚡🔜⚡🔜, de care se pare că Lidia este îndrăgostită.

Frânturi din video puteţi urmări AICI:

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: