Evenimentul Zilei > Monden > Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta!
Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta!

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta!

Telenovela despre despărţirea dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble a ajuns la un nou episod.

Motivul care a dus la una dintre cele mai răsunătoare despărțirii din showbiz-ul românesc a fost refuzul lui Răzvan Simion de a se boteza în religia penticostală.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei, pentru Impact.ro.

Pe cine vrea să cucerească Lidia Buble? Răzvan Simion o să înnebunească când o să vadă pozele

Deși tocmai a trecut printr-o despărțire, după ce a încheiat relația cu Răzvan Simion, de la „Neața”, vedeta nu se lasă dărâmată de problemele din viața personală. O arată chiar imaginile în care Lidia pozează în ipostaze sexy, spre deliciul fanilor și fanelor de pe internet.

De altfel, cariera profesională a cântăreaţei este în creștere. Astfel, după ce a cucerit topurile radio și tv cu piesa „La Luna”, pe care o interpretează alături de Jay Maly și Costi Ioniță, Lidia pregătește acum o nouă melodie care se numește „Ochii ăia mari”.

Sursa: Impact.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: