Evenimentul ZileiActualitateLidia Buble și-a ÎNNEBUNIT FANII. Apariție FIERBINTE și fără inhibiții. S-a văzut TOT! – Galerie

Lidia Buble și-a ÎNNEBUNIT FANII. Apariție FIERBINTE și fără inhibiții. S-a văzut TOT! – Galerie

Lidia Buble și-a ÎNNEBUNIT FANII. Apariție FIERBINTE și fără inhibiții. S-a văzut TOT! – Galerie
Cântăreața Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste împreună cu prezentatorul Răzvan Simion, dar sunt mulți care ar dori să fie în locul bărbatului. Interpreta are un corp de invidiat, pe care nu ezită să și-l arate.

Recent, Lidia Buble a distribuit pe unul dintre conturile ei de pe o rețea de socializare o filmare de sub duș, care le-a aprins călcâiele tutror celor care au privit-o. Într-un moment mai mic sau mai mare de neatenție, vedeta și-a expus din plin formele, provocând, probabil, și câteva atacuri de cord.

Vedeta este constant în atenția presei. Dorian Popa i-a lăsat pe toți mască după ce a spus, mai în glumă, mai în serios, că Lidia Buble este însărcinată. Iubita lui Răzvan Simion ar putea fi următoarea mămică din showbiz.

Se pare că Lidia Buble și Răzvan Simion au gânduri cât se poate de seriose în viitorul apropiat. Dorian Popa a fost cel care a aruncat „bomba”.

Dorin Popa a pus-o pe colega lui de breaslă, în cadrul unei emisiuni, să se ridice în picioare: „Ce? Nu știți? Șoc și groază! Toată lumea să fie atentă, vă rog frumos. Lidia Buble este însărcinată! Vă rog frumos aplauze”.

Cântăreața nu a negat, dar nici nu a confirmat. Vedeta doar a zâmbit și a spus: „Ai dezvăluit secretul, Dorian”. Acum, fanii se întreabă dacă în spatele acestei dezvăluiri se află și un sâmbure de adevăr.


Accesează: